Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nincs párja sok férfinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs párja sok férfinek és nőnek egyaránt a mai világban? Sok 30-as évei elején járó embernek nincs párja azt látom. Régen azért ennyi idősen megházasodtak, családot alapítottak az emberek nem?

Figyelt kérdés
Körbe nézek és az ismerőseim körében rengeteg ilyen van, nem tudom már én se mit tegyek, ebben a helyzetben vagyok én is. Nők és a férfiak egyaránt el vannak szállva maguktól, a közösségi média kimosta rengeteg ember agyát,lehet ez is volt a céljuk vele? 20-30-40 évvel ezelőtt szerintem nagyjából minden ember megtalálta a párját. Most meg kb szerintem 30 százalék csak úgy elvan magában. Régen ez meg lehetett 3-5 százalák maximum, talán még sokat is mondok. Hova tart ez a világ?

2023. okt. 6. 23:42
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
86%

"Nem voltak ekkora lehetőségek, instagramon magukat mutogató müp..csák meg mümájerek, akiknek képek alapján a teste meg az élete tökéletes."

Milyen szomorú az, ha valaki csak erősen manipulált versenyben tud nyerni.

Mellesleg nekem 3 instám van, egyiken sem látok pucér embereket. Se ruhásakat. Azt látom, amiket nézek. Receptek, sushi hegyek, nyuszik, corgik, Gyűrűk ura, HP, egyéb kedvelt dolgaim vicces memejei. Ha te pucér valagakat látsz, pucér valagakat nézel szándékosan.

"az emberek 50.százaléka egyedül marad ezáltal könnyebben kihasználhatóvá válik mármint a rendszer számára"

Ez alatt mit értesz?

2023. okt. 7. 14:17
 32/36 A kérdező kommentje:
30-as ezek szerint mégis kell olyan nő is valakiknek mint te ha ismerőseid körében van ilyen. Én is látok egyébként kritikán aluli nőket viszonylag jól kinéző férfiakkal. Ellentettjét ritkábban.
2023. okt. 7. 14:37
 33/36 anonim ***** válasza:
59%
Nem akarják követni a szüleik rossz mintáit (megcsalás, válás, agresszió, alkoholizálás, társas magány...).
2023. okt. 7. 14:52
 34/36 anonim ***** válasza:

"Én is látok egyébként kritikán aluli nőket viszonylag jól kinéző férfiakkal. Ellentettjét ritkábban."

😆😆😆

Te vagy az, aki ignorálja azt, amire agyi kapacitás híján nem tud válaszolni? (31-esben kérdés)

2023. okt. 7. 14:55
 35/36 anonim ***** válasza:
80%

34

Szerntem arra gondol hogy 1 keresetből sokkal nehezebb megelni mint 2-bol. Dehat ez mindig is igy volt, regen sem epitett vagy vett lakast egyedul senki, max a nagyon gazdagok.

2023. okt. 7. 15:37
 36/36 A kérdező kommentje:
34-es igen erre gondoltam hogy egy keresetből nehezebb megélni, lakást fenntartani. Most aki teljesen egyedül van, nem örököl ingatlant, az mikor fog venni egyet önerőböl? Elmondom semikor, hacsak nem valami jó bizniszt vagy vállalkozást sikerül összehoznia.
2023. okt. 7. 18:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!