Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs párja sok férfinek és nőnek egyaránt a mai világban? Sok 30-as évei elején járó embernek nincs párja azt látom. Régen azért ennyi idősen megházasodtak, családot alapítottak az emberek nem?
"Nem voltak ekkora lehetőségek, instagramon magukat mutogató müp..csák meg mümájerek, akiknek képek alapján a teste meg az élete tökéletes."
Milyen szomorú az, ha valaki csak erősen manipulált versenyben tud nyerni.
Mellesleg nekem 3 instám van, egyiken sem látok pucér embereket. Se ruhásakat. Azt látom, amiket nézek. Receptek, sushi hegyek, nyuszik, corgik, Gyűrűk ura, HP, egyéb kedvelt dolgaim vicces memejei. Ha te pucér valagakat látsz, pucér valagakat nézel szándékosan.
"az emberek 50.százaléka egyedül marad ezáltal könnyebben kihasználhatóvá válik mármint a rendszer számára"
Ez alatt mit értesz?
"Én is látok egyébként kritikán aluli nőket viszonylag jól kinéző férfiakkal. Ellentettjét ritkábban."
😆😆😆
Te vagy az, aki ignorálja azt, amire agyi kapacitás híján nem tud válaszolni? (31-esben kérdés)
34
Szerntem arra gondol hogy 1 keresetből sokkal nehezebb megelni mint 2-bol. Dehat ez mindig is igy volt, regen sem epitett vagy vett lakast egyedul senki, max a nagyon gazdagok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!