Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan nők akik mindig csak "alfahím" pasikkal voltak, utána mégis inkább egy szerényebb,de megbízható pasival alapítottak családot?
Figyelt kérdés
2020. aug. 13. 22:12
3/23 A kérdező kommentje:
És ha én mondjuk egy 30-as pocakos pasi vagyok, aki sosem igazán jött be a nőknek, de viszont elég jó egzisztenciát sikerült elérnem ami által stabil anyagi hátteret tudnék biztosítani, úgy lehetne esélyem az ilyen nőknél?
2020. aug. 13. 22:22
5/23 anonim válasza:
Jobb kérdésem van.
Nem lenne sokkal jobb ha ezzel a szuper egzisztenciáival a hátad mögött váltanál egészséges táplálkozásra és elkezdenél edzeni ?
Mert ne haragudj, de ez így szánalmas.
Ha csak a pénzed van amire egy kapcsolatot alapozhatsz akkor csak azért lesznek veled és semmi másért.
7/23 A kérdező kommentje:
#5 Idővel biztosan, de jelenleg nincs elég szabadidőm és fölös energiám se ilyesmivel foglalkozni.
2020. aug. 13. 23:43
8/23 anonim válasza:
Sosem voltam "alfahím" pasival, őket max arra használnám, hogy spóroljak a wc papírral
9/23 anonim válasza:
Tehát inkább vennél magadnak egy nőt?
10/23 anonim válasza:
Ismertem egyet, kettőt, de hidd el egy idő után, ugyanúgy a jó pasik után vágyakozik és csalja meg a gazdag, de kinézetre nem túl előnyős párját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!