Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Milyen tapasztalataitok vannak a nők megbízhatóságát illetően?
Aki megbízik egy nőben, az megérdemli a halált!
Lásd: Sok, a válás után híd alá kerülő férfi, akit kisemmiz a csaja.
Én senkiben nem bízom, de ez nőkre különösen igaz.
Felénk az ismerősök 80%-a elvált, az apuka fizeti a gyerektartást + ott hagyta a házat. Hát nekem semmi kedvem a fizetésem felét elutalgatni senkinek, vagy egy házat otthagyni amibe temérdek időt/munkát/pénzt tettem.
Én nő vagyok.
De miért kell egy kalap alá venni az egész nemet?
Attól hogy valaki csalódott, nem az egész nemben csalódott. Csak azokban/abban a nőkben/nőben.
Meg arra, hogy ezek akik az első pontot jelölték, hányszor mentek félre, és csapták be az ilyen nőket.
Engem ez érdekelne.
Haviszinten 100+ ezer a gyerektartás + a házat a gyerekek nevére íratta, és ezt mind ő mind a feleség megerősítette.
Gyerektartás nem lehet kevesebb mint amit a bíróság megállapít, semmilyen esetben sem. Ez a minimálbéres bejelentgetés pedig szép, meg jó de az emberek nagy része se nem maszek, se nem építőipari dolgozó, hogy zsebbe kapja a pénzt. Ha elmegy egy multihoz ott nincs zsebbe pénz. Ugyan ez igaz külföldön.
Igaz hallottam egy csávóról aki 40-50-et fizet mint gyerektartás, de ha havi 150-et keres is akkor is abból marad neki 100 ami azért nem sok mindenre elég manapság.
Amúgy sorold csak a szemétségeket mert engem érdekel. Azt mondod egy gyerek nem jön ki havi 40 ezerből? Mert havi 20-at minimum megállapít a bíróság(és ez kb akkor van ha az apa tartósan munkanélküli) + az adókedvezmény amit az anya kap utánuk + a gyerekek utáni havi szintű támogatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!