Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Milyen tapasztalataitok vannak a nők megbízhatóságát illetően?
11.-nek.
De nem mindenki burzsuj budai zsidógyerek, hogy drága dolgokat kapjon. Csóróság van.
Na ez az...
Nem a gyerek kerül sokba, hanem az elkapatás. Az, hogy menjenek évente egyszer nyaralni (150e minimum) és a gyerek kapjon "pléjsztésünt" 200e + 20k*játék.
20-on évesen ha kerülök havi 40-be akkor lehet sokat mondtam, úgy hogy 85kg és 20kg között azért van egy kis különbség ételben. Iskoláztatás nem tudom miért olyan nagy költség, hogy ezt folyton meg kell említeni évente 20 max 30e a tankönyv/füzet, amit élelmesebb családok megspórolnak és elkérik a tavalyi könyveket.
Illetve a ruháztatást is ide vehetjük. Én tökre elvagyok 1000-2000 forintos pólókkal, nem tudom minek kellene a gyerekre springfield vagy Tommy Hilfiger pólót adni ami alaphangon egy 10-es.
10 Ha ennyi a havi gyerektartás akkor vagy sok gyerek van és/vagy jól is keres apuka. Nem véletlen állapítják meg azt az összeget amit. Ha a gyerekekre íratta a házat, akkor nem az exnek hagyta ott. Erre egyébként feltehetőleg a kutya nem kérte.
40 000Ft-ból nem jön ki egy gyerek ellátása. Nem a drága játékok, ruhák miatt. A rá eső rezsi, tisztítószer, piperecucc is költség, a minőségi élelmezés baromi drága (ebbe nem is kell belevenni a szemét kaját, ami sokkal olcsóbb, mint a jó minőségű étel), ez nem fedez osztálypénzt, osztálykirándulást, gyógyszert, vitamint, szemüveget, fogszabályzót, sportot, telefonfeltöltést stb.
Aki szerint elég 40 ezer Ft a megélhetésre, az éljen meg belőle nyugodtan.
8 Na erre a 3-ra volnék kíváncsi, hány szerte át az ilyen nők fejét-de ahhoz már "nem emberek" hogy ezt be is vallják.
Ilyenkor a "nagy" emberség átmegy lapításba és sunnyogásba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!