Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, ha az ideális pasi számotokra megbízható és hűséges, miért látni titeket zömében mégis olyan férfiakkal, akik ránézésre abszolút nem ezt a képet sugallják?
"ránézésre" itt van a kutya elásva...
ezt nem tudod ránézésre megállapítani
Nekem az exem szolid, jó fiús külsejű volt mégis megcsalt. Most akkor ez hogy is van?
Ez butaság, a külseje alapján senkinek nem lehet megállapítani a hűségét. Se férfinak se nőnek.
Kulcsszó: "feltételezed". Ahogy azt is csak feltételezed, hogy a kigyúrt, tetovált férfi félre fog lépni.
Amúgy ilyen luxusautós kigyúrt pasast egyet sem ismerek, míg átlagos férfiakat igen. Többségüknek van párja, tehát nem igaz, hogy a nők többsége gazdag kigyúrt macsóval van együtt.
mondjuk azért kicsit nagyobb az esélye a megcsalásnak egy olyan férfinél, aki ha belép egy terembe, akkor rögtön hallani a lefelé csúszó női bugyik hangját, mint egy átlag férfinél
De a nőismerőseim mindig megmagyarázzák, hogy ők is tudják, hogy a srác nagy punci mágnes, és élt is mindig a lehetőségekkel, de most megváltozott, most benne megtalálta az igazit, ennek a korszaknak vége :)
(a kedvencem, amikor a nagyon intelligens, de kis szürke egérke kolléganőm pontosan tudta, hogy 2 hétnél tovább még egy csajt sem tartott meg a pasas, utálta is ezt a típust, aztán mikor végül valami miatt Casanova rá vetette ki a hálóját, akkor csak beállt a sorba ő is, és megkapta a maga 2 hetét. Pedig előtte ment az esküdözés, hogy ennél undorítóbb férfi típust elképzelni sem tud. Szóval innen lehet tudni, de mégsem számít)
Nem tudom akkor nőként lehet velem van a baj,hogy hűséges pasival járok :D Valóban szolidabb kissé,és? De a feltételezéseddel szemben a nagynénémnek amolyan "álom pasija van" akiről külsőre az rí le,hogy állandóan csajozik. Nagydumás a fiú,helyes és pénzből sem szűkölködik. Viszont romantikus alkat,ha együtt vannak a nagynénémmel,akkor rá se néz másra.
Egyszer voltam vele kettesben is és csak róla tudott ábrándozni. Szerintem annak ellenére,hogy "macsó" külseje van valakinek nem egy csalfa dög. A feltételezésed itt hibás a számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!