Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg olyan gyakori tulajdonságok köze tartozna a férfiak körében a figyelmesség kedvesség megbízhatóság, intelligencia, empátia?
Nem, csak szimplán a nőknek mindig a rossz kell.
Van az örök mondás: "kell a jó? nem....kell a rossz? kell hát.."
Nem,a való életben ezek nem gyakoriak,csak a nők próbálják így beállítani.Meg alapnak tekintik ezeket,közben pedig fogalmuk sincsen hogy a valóságban milyen egy hasonló tulajdonságokkal valóban rendelkező férfival egy légtérben lenni. :)
Ha tudnák, akkor csak ilyeneket keresnének.
Csak az ilyen srácokat maximum levegőnek nézik a nők,mert a kinézet a lényeg a nőknél semmi más.
Én például ilyesmi srác vagyok,de esélyt sem kaptam soha hogy megmutassam ezeket,mert nem születtem helyesnek sajnos.
Aki viszont tudja,megismer hogy valójában milyen vagyok,az meg utána már örül neki hogy megismert jobban.Ez alatt most nyilván a barátaimat értem.
25/F
Alap tulajdonságoknak kéne lenni, de sajnos egyeseknél nem az.
Átlagot nem lehet mondani hogy mennyire gyakori.
Szerintem gyakori, csak a férfi és a nő másképp látja ezeket. A férfi azt hiszi, figyelmes, amikor úgy látja, hogy a nő éppen rosszkedvű és morcos, és ezért nem megy oda hozzá beszélgetni, mert fordított esetben ő is olyankor egyedül maradna a gondolataival. A nő meg ilyenkor azt látja, hogy érzéketlen bunkó, nem érdekli az ő baja, hát még oda se megy hozzá beszélgetni. Szóval, szerintem ez gyakoribb, mint gondoljuk, csak a megjelenési formát másképp értelmezzük.
Én egyébként nem sok férfit ismerek olyan behatóan, hogy ezekről határozott statisztikát állíthassak fel, és ugye, az ember maga válogatja meg a környezetét, szóval a környezetemben ezek eléggé gyakori tulajdonságok, mert én ilyen emberekkel veszem körbe magam. Ha valaki az érzéketlen tahók társaságát kedveli, az lehet, hogy ritkábban találkozik ezekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!