Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Vannak olyan nők akik mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan nők akik mindig csak "alfahím" pasikkal voltak, utána mégis inkább egy szerényebb,de megbízható pasival alapítottak családot?

Figyelt kérdés

2020. aug. 13. 22:12
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
28%
Kezdjel el kemenyen sportolni!
2020. aug. 14. 00:23
 12/23 A kérdező kommentje:
#11 Sokan ezzel a sporttal jöttök, de én nem azt látom manapság, hogy a kigyúrt hülye gyereknek annyival jobb nőik lennének, sőt..
2020. aug. 14. 00:35
 13/23 A kérdező kommentje:

Amúgy meg a szépségideál eléggé elvan csúszva a mai világban szerintem. Pont elég baj az már, ha az ilyen Rubens-i Réka, meg a szélhámos stylist-ok mondják meg, hogy mi szép és mi nem.:D

"A stylist az, aki a lelki sérültből bohócot csinál." (dr Mogács)

2020. aug. 14. 01:21
 14/23 anonim ***** válasza:
76%

Senki sem mondta azt, hogy gyúrj magadra 40 kg izom.

Ha csak rendszeresen futsz, akkor sem leszel egy Jabba.

2020. aug. 14. 02:46
 15/23 anonim ***** válasza:
74%

Nemcsak két véglet létezik, a kigyúrt és a nagyhasú. Nekem nőként nem szimpatikus hozzáállás, hogy a sportot hülyeségnek tartod, az egészséges étkezésre pedig "nincs időd". Pedig hidd el, nek vagyok egy fitness guru, nehezen kötelezem el magam a rendszeres mozgás mellett, és néha a gyorskaját sem vetem meg. De a környezetemben többen vannak, akik már 40-50 évesen küzdenek az elhízás okozta betegségekkel, és nem választanék olyan párt, aki csupán az érdektelensége miatt jut ide.

Szerencsére vannak olyan nők is, akik csak rövidtávon terveznek veled, és elég az, ha sok pénzed van. És nagyon fontos, hogy a személyiséged és a kisugárzásod milyen, mert hosszútávon ez lesz, amivel a nőnek együtt kell élnie.

2020. aug. 14. 07:05
 16/23 anonim ***** válasza:
52%
Nem létezik ilyen, hacsak nem veszed bele a családalapításba azt is, hogy pótapukát szereznek a gyerekeiknek.
2020. aug. 14. 07:55
 17/23 anonim ***** válasza:
Nem minden az egzisztencia, mert a nőnek azért fontos hogy a pasi többek közt tudjon dumálni tapraesett és határozott legyen, meg azért nyújtson valamit a szexben.
2020. aug. 14. 09:04
 18/23 anonim ***** válasza:
84%
Nincs elég szabadidőd meg fölös energiád normálisan kajálni meg mondjuk heti két délután felemelni a fenekedet a fotelból? 🙄 Ezért nincs és nem is lesz neked nőd, kinek kéne egy gyenge, akaraterő nélküli, igénytelen férfi? Igaz, az "alfahím" szóval elárultad magad, hogy csak egy incel vagy, tehát esélytelen.
2020. aug. 14. 09:19
 19/23 anonim ***** válasza:

A kigyúrt hülyegyerek lehet,hogy egyetemet végzett,pld gyógyszerész.

Te a pénzeddel is lehetsz ugyanúgy hülyegyerek is,meg nem is.Majd kiderül,ha beszéltünk.Addig pozitív feltételezéseim vannak.

2020. aug. 14. 18:58
 20/23 anonim ***** válasza:
0%

Párom egy pocakos alfa :D

Intelligens, humoros, határozott, nem szeret jópofáskodni( emiatt van aki lebunkózza) .

Sőt, jól is keres.

2020. aug. 15. 11:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!