Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Vannak olyan nők akik mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan nők akik mindig csak "alfahím" pasikkal voltak, utána mégis inkább egy szerényebb,de megbízható pasival alapítottak családot?

Figyelt kérdés

2020. aug. 13. 22:12
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
0%

Azért, ha a kérdező pl sofőr, kőműves, egyéb fizikai munkás, lehet tényleg nincs energiája a munka után még futni, meg ugrabugrálni, illetve mindenféle salátákon éhezni, hogy fél év alatt fogyjon 3 kilót.

Tudom, emancipáció van, és a nőknek nem bóni az, hogy ilyen munkákat végző emberrel összejöjjenek. De nem ez volt a kérdés.

Kérdésre a válasz: ha gazdag vagy, akkor biztos találsz magadnak egy nőt, aki a pénzedért cserébe elvisel téged, de akkor már egy hivatásos olcsóbb lenne.

Sajnos, ha nem tudsz vonzalmat kiváltani az emberekből, bármilyen társaságot nehéz szerezned, nem csak barátnőt.

2020. aug. 16. 19:50
 22/23 anonim ***** válasza:
0%
Hát attól is függ hány éves a kérdező. Ha középkorú, jó esélye van. Sok 30-as, 40-es nő vágyik megbízható partnerre. Ha nem annyira nézel ki jól a korosztályodra vagy a nálad kicsit idősebb nőkre startolj rá. Az ismeretségi körömben átlagos nők vannak együtt 10, 15 évvel idősebb pasikkal. Általában ezek a férfiak a korosztályukból való nőkre rá sem néznek és jellemzően klasszisokkal jobbak mint fiatalabb nő partnerük. Ennyit a húspiacról. És be ne dőlj az itteni férfi többletes dumáknak, hogy a nőknél sorban állás van.
2020. aug. 17. 22:27
 23/23 anonim ***** válasza:

Na én pont ilyen vagyok...

Tiniként és fiatal felnőttként (úgy 20 éves koromig) csak ilyen balfa.szokkal álltam össze, mert "rosszfiuk" voltak, olyan veszélyesnek tűntek, mindenki körbevette őket, cigiztek, volt olyan is aki drogozott (néha) nagy dumás, simán ledumálták rólam a bugyit... (összesen 3 fiúról van szó) na meg nem csak rossz szokásaik voltak, inteligensek voltak ugye a körülményekhez képest, jól néztek ki, viccesek voltak, stb. De sose tiszteltek, folyton megbántottak és félre is léptek hiszen rajtam kívül millió lány rajongott értük. Aztán 20 éves korom körül betelt a pohár, de nevezhetnénk úgy is, hogy benőtt a fejem lágya, hisz egy kis hülye p. voltam, mint a legtöbb tinilány, nem is értem hogy lehettem ennyire suttyó hogy összeálltam ilyen srácokkal... Most már egyáltalán nem vonzanak az ilyen férfiak, meg amugyis van férjem. Tanult, illedelmes, tisztelettudó, felelősségteljes, segítőkész, nagyon szeretetteljes és családcentrikus... És ráadásul még nagyon szeretem is. :) sokkal nyugisabb az élet így, és tudunk egymással tervezni.

2020. szept. 2. 05:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!