Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/21 anonim válasza:
“én így pepitában tudom“ Ez klassz. Grat.
15/21 SZTANN válasza:
24 - de nem volt érdemes elkapkodni.
És az első gyerek 25 éves koromban jött (nem tervezve, de természetesnek tekintve), nem voltam szellemileg eléggé érett az anyaságra. (Noha akkor a kórházi szülészeten csak nálam fiatalabb kismamák voltak - ők a mai napig nincsenek felkészülve rá.)
16/21 anonim válasza:
Egyik sincs tervben, mégis jó életem van. Nem értem ezt a házasodási és gyerek mániàt, de kinek mi. Nekem akadnak jobb dolgok az életemben, amivel foglalkozni tudok. :)
18/21 anonim válasza:
25 voltam az esküvőnkön, 27, mikor az első gyerekünk született. A férjem másfél évvel fiatalabb nálam, még nem volt 26 a lányunk születésekor :) Most 35 és 36 évesek vagyunk.
19/21 anonim válasza:
25 voltam, a férjem 22, amikor összeházasodtunk, így egy család vagyunk, nàlunk ez nem azon múlt, hogy van e gyerek vagy nincs. Egyébként nincs, mert nem akarunk. Soha!
38/N
20/21 anonim válasza:
18 évesen házasodtam, rá 2 évre lett meg az első gyermekünk, a 2. újabb 2 évre, majd 8 év múlva a 3. 31 éves házasok vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!