Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen hatással volt a párkapcsolatokra az elmúlt több mint tíz éves Fidesz kormányzás? Családot alapítottál, hogy feledd a CSOK-ot, babvárót, stb. Mennyire hatott rád a kormány?
*hogy felvedd a CSOK-ot
(elnézést a helyesírási hibákért).
Nem volt nőm
Mondjuk nem hiszem , hogy erről a felcsúti patkányok tehetnek , de ki tudja
Öreg vagyok, van gyerekem a Kádár korszakból, Antall, Medgyessy, és a Gyurcsàny kormány idejéből is.
Az utolsó komoly kapcsolatom meg a fidesz idején jött össze.
Nem látom a kapcsolatot a szerelmi életem és a politika között. Be is bszna!
Családot alapítottam, igen, de nem azért, hogy felvegyem a CSOK-ot meg a babavárót meg az akármit. Most vagyok 28 éves, mikor kellett volna családot alapítanom, 2008-ban, amikor még általános iskolás voltam? :D
Amúgy a babavárót felvettük, mert már terhes voltam mikor bejelentették, és ha adják, én nem vagyok szívbajos elfogadni a támogatást. A lakhatásban sokat segített. De ha nem adták volna sem tudtam volna már visszaadni a gyereket, szóval így is-úgy is lenne családom :D
Amúgy szerintem az aktuális kormányzás a párkapcsolatokra nincs, vagy csak nagyon kis hatással van. Statisztikák szerint a CSOK nem növelte jelentősen a születésszámot, szóval olyan rettenetesen sokan csak amiatt nem vállalták be a 3 gyereket mégsem. De az anyagi támogatás nem javít a fiatalok párkeresési lehetőségein/esélyein, illetve azt sem garantálja, hogy majd a kapcsolat jól fog működni és eljut a házasság/gyerekvállalás szintjére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!