Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » NO szex házasság / gyerek után?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dönci123 kérdése:

NO szex házasság / gyerek után?

Figyelt kérdés

A feleségem a gyerek előtt sem volt lepedő akrobata, de már egy éve nem szexelünk. Ma eljutottam oda hogy próbálkozni sem akarok már mert tudom mi lesz a vége. Unom.

Másnál is megszűnik a gyerekvállalás után a szex?

Normálisa nőknél hogy simogatod, izgatod , .. szóban , írásban, viccesen , komolyan...... de semmi.

Beszélni sem tudunk már erről , mert vele nem lehet....

Régen sem volt semmi több az ürítés jellegü szexnél.

Sem egy jó kis szopás, vagy csak úgy meglepi nyalás..... De romantikus tejszínhabos esetleg durex play gyűrűs dolgokkal feldobott együttlétről sem szó. Pedig szeretem/szeretném az intim kényeztetős együttléteket. Szeretek adni! :)

De az nem fér a fejembe , hogy simogatom a punciját és semmi. Kifordul , témát vált , mindig van indok kerülni . (Ez pl ma akonyhában történt meg ismét)

Nem vettem észre hogy frigid?

Egyéb vélemény?

#Házasság után szex
tegnapelőtt 17:45
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
42%

"nem szültem gyereket, hogy ne szúrjam el az életemet"

Azért ez a gondolat is megérne egy misét.

tegnapelőtt 18:12
 12/41 anonim ***** válasza:
81%
11-es mi ezzel a gondod? Sokan bizony a szüléssel szúrják el az egész életüket.
tegnapelőtt 18:14
 13/41 anonim ***** válasza:
36%
33 vagyok,5 éve házas,10 éve kapcsolatban,heti 4-5x szexelünk még mindig,úgy hogy van 2 gyerek s évente 2x sielünk ,s átlag 2 nagy nyaralás van ,sok kicsi..A nagy alatt másik kontinenst értek..Biztos nagyon elszúrtam az életem.Amikor 41 éves leszek már lesz egy 15 éves fiam,s nagyjából a világot fogom járni.
tegnapelőtt 18:25
 14/41 anonim ***** válasza:
90%

Kezdjük ott, hogy mégis mit vártál, ha soha nem volt kielégítő a szexuális életetek? Az normális, hogy idővel, főleg gyerek után visszább esik, de miután nálatok nem működött előtte sem, borítékolható volt, hogy ez lesz a vége.

Azért ez is sokat elmond: "Régen sem volt semmi több az ürítés jellegü szexnél." Valószínűleg ez nem hiányzik neki. Így meg biztos nem fognak működni az olyan jellegű próbálkozásaid, hogy a semmiből a konyhában elkezded simogatni. Ez nem fogja felizgatni. Ne abból indulj ki, hogy neked elég lenne, nem vagytok egyformák.

tegnapelőtt 18:28
 15/41 anonim ***** válasza:
54%
Oké 13-as álmodozzál még sokat otthon a kis szobácskádban. Anya mindjárt készíti neked a vacsit.
tegnapelőtt 18:38
 16/41 anonim ***** válasza:
95%

Tényleg nem értem az embereket... előtte sem illettetek össze szexuálisan, erre nekiálltok a gyerekvállalásnak. Mintha járna az ember egy étterembe ahol középszerű a kaja, de úgy dönt na akkor oda szervezem a 30. születésnapomat - mert attól megjavul ott a kaja???

Ti érzelmileg, szexuálisan már előtte SEM illettetek össze. A gyerek után meg még jobban eltávolodtatok egymástól. A párod azért nem akarja a dolgot mert nem kíván téged. Az ágytól elváltatok, de a gyerek miatt még együtt vagytok az asztalnál. Nagyon "szép" jövőnek néztek elébe az elkövetkező 20-30-40 évben amíg a halál vagy a józan ész (és az ügyvédek) el nem választanak.

tegnapelőtt 18:42
 17/41 anonim ***** válasza:
67%

"De még csak fel se jön ez neked ebben a kérdésben, 5-10 év után se, hogy egy ember nem ilyen egyszerű."

Bocsi, de te is eléggé leegyszerűsíted a témát: csináld meg a házimunkát, gondoskodj a gyerekről, támogasd lelkileg, és akkor majd kívánni fogja veled a szexet. Ez nem így működik, a nők sem pénzbedobós automaták.

tegnapelőtt 18:42
 18/41 anonim ***** válasza:

#18 ez csak ott segít ahol előtte rendben voltak a "dolgok". Ahol már előtte sem passzolt ott legfeljebb a korábbi átlagos szintre lehet visszatornázni valamennyit.

A kérdező belefáradt a visszautasításokba - eléggé önbizalom és személyiségromboló hatású tud lenni. Még kevesebbet fog próbálkozni, még kevésbé mutatja ki az érzéseit, amire még kevesebb, elutasítóbb válaszreakciók jönnek. Mindketten a másiktól várják a megoldást, de közben egymást taszítják egy negatív spirálba.

tegnapelőtt 18:48
 19/41 anonim ***** válasza:
83%

Többszörösen elvált nő vagyok és nem értem, ha szexuálisan már az esküvő előtt sem illettetek össze, akkor minek kellett házasodni és még gyereket is vállalni?!

Nincs értelme a gyerek miatt együtt maradni. Mindenkinek jár a boldogság, még a gyereketeknek is.

tegnapelőtt 19:06
 20/41 anonim ***** válasza:
50%

Hát, ha előzőleg sem volt egy nagy valami a szex, akkor nem csoda hogy ez történt... :(

Még fiatal vagy, én a helyedben új párkapcsolat után néznék...

tegnapelőtt 19:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!