Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mióta megszületett a babánk a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mióta megszületett a babánk a férjem külön alszik. Ennek csak rossz vége lehet?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Három hetes a kisbabánk, első héten simán elaludt a kiságyába de azóta nem marad el egyedül ami teljesen érthető ezért végül úgy döntöttünk aludjon az ágyunkban. A férjem viszont ezzel egyidőben azt is eldöntötte,hogy ő a kanapéra költözik és ott fog aludni mert túl mélyen alszik és fél,hogy ráfordulna éjszaka a gyerekre. Mivel anyatejes egyértelműen nekem sokkal egyszerűbb,hogy éjszaka nem kell felkelni és átmenni hozzá de nagyon féltem a házasságomat és félek,hogy teljesen kihűl majd így illetve,hogy ha elmúlik a gyermekágyi időszak így alkalmunk sem lesz mondjuk a szeretkezésre sem. Mit gondoltok, ez jelentheti előbb utóbb a házasság végét?

tegnap 08:42
1 2 3 4 5 6
 1/51 anonim ***** válasza:
48%

Szia, ez sajnos egy kritikus időszak, 3 gyerek után van bene tapasztalatom. Mindkét félen múlik, h állnak egymáshoz. Sztem a férjed szülés után egyszerűen nem kíván, sok ilyen férfi van, aki a szülést így éli meg, elfordul a párjától, ennek pedig hosszú távon nyilván rossz vége lesz.

Ha meg tudjátok beszélni a rendszeres együttlétet (nem csak szexre, hanem közös programokra, filmezés, stb, olyan, ahol együtt vagytok, összebújtok), akkor nagy baj nem lehet. Ha ez nemműködik, akkor baj van és többnyire már nem visszafordítható.

tegnap 08:57
 2/51 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem itt tenyleg a babat felti, nem toled akar tavol lenni. Vagy csak jol akar aludni. Probaljatok meg max a babafeszket, arra nem olyan egyszeru rafekudni.
tegnap 09:05
 3/51 anonim ***** válasza:
79%

Már miért lenne rossz vége?

Egy anyában benne van az ösztön, hogy a gyerek első rezdülésre v. hangjára rögtön felkel, egy apa nem.

Majd visszamegy, ha már a helyén alszik, meg csak 1x kell fel enni!

Gyerek mellett a szex már egyébként sem akkor van, amikor kedvetek tartja, hanem amikor idő és alkalom adódik rá.

tegnap 09:18
 4/51 anonim ***** válasza:
69%

Ha egy ágyban aludnátok, sem lenne szex, miközben a baba a melleden lóg. Később, amikor lehet, neked még mindig könnyebb lesz kislisszolni a baba mellől a férjedhez a kanapére összebújni, szeretkezni, mint a babát legózni minden irányba. 2 gyerekünk alszik velünk már több, mint 4 éve töretlenül, születésüktől kezdve, és hát valahogy a második is megfogant, meg azóta is élünk nemi életet :) Nem olyan aktívan, mint gyerekek előtt, de ez nem azon múlik, hogy velünk egy ágyban alszanak-e vagy sem. Szexelni úgysem alvás közben szoktunk mi sem.

A külön alvást megértem, ha tényleg félti a babát, de erre pl tök jó egy babaöböl, nekünk is az van, a kisebb gyerekünk még mindig abban alszik félig-meddig, pedig már 2 éves :D Ha van hozzá helyetek, akkor meleg szívvel ajánlom, mindenkinek kényelmesebb és nem utolsó sorban biztonságosabb az együtt alvás, ha megoldható.

tegnap 09:26
 5/51 anonim ***** válasza:
63%

Nincs jogom beleszólni, vagy megszabni, mások hogyan aludjanak, de nálunk szigorúan a kiságyában aludt a babánk. A mi szobánkban volt a kiságy 9 hónapos koráig. A gyerekem ugyanúgy kötődik hozzám, a férjemmel pedig maradt a jó házasságunk. Sosem mertem bevinni az ágyunkba, féltem volna, hogy ráfekszünk. Meg én sem tudtam volna nyugodtan aludni. El nem tudom képzelni, hogyan tudják légzésfigyelő nélkül betenni maguk mellé, de ők tudják.

Nekem nem ért meg ennyit a dolog, és szerintem ez alapján neked se, kérdező. az a baba elvan a kiságyban is, türelem és szoktatás kérdése. A sírására válaszolsz, mindig felkelsz hozzá, nem leszel rossza anya attól, hogy nem az ágyatokban alszik. Vidd vissza a férjedet inkább.

tegnap 09:41
 6/51 A kérdező kommentje:
Én is így gondoltam ahogy te #5-ös válaszoló, amíg meg nem született. Most viszont inkább azt mondom azt nem értem aki bízik a legzesfigyelőben. Nekünk is első héten kiságyban aludt, megvettük a drága legzesfigyelőt ami állandóan besípolt és semmi baj sem volt. Nincs jobb legzesfigyelő az anyánál, ott fekszik mellettem és érzem a légzését. Igazából magam sem értem,hogy gondoltam hogy egy újonnan a világra jöttet egy kiságyba akartam fektetni tőlünk távol...
tegnap 09:48
 7/51 anonim ***** válasza:
51%

Normális légzésfigyelő kell normális beállítással. A miénk sosem sípolt hiába. Az anyának kell a pihenés, nem lehet és nem is kell folyton a gyerek légzését hallgatni. Te is emberből vagy, mint a gyereked, a te nyugalmad és kipihentséged kell a gyerek gondozásához. A jó házasság pedig egy külön plusz, ami ahhoz kell, hogy elégedett és boldog legyél.

Az anyák képesek mindent és mindenkit félresöpörni, magukat is a gyerek érdekében, de többnyire teljesen feleslegesen mártírkodnak. Lehet másképp is anyának lenni.

tegnap 09:54
 8/51 anonim ***** válasza:
22%

“ Vagy csak jol akar aludni. ”

Akkor talán nem kellett volna gyereket csinálnia😂Mennyi felelőtlen alkalmatlan férfi van basszus és ennek mindig a nő issza meg a levét…sajnállak kérdező. Én ezért örülök, hogy a páromnak korábbról van már egy kisfia. Látom, hogy milyen jó apa, nem kell félnem attól, hogy szarni fog rám is meg a babára is.

tegnap 10:02
 9/51 anonim ***** válasza:
100%
Nem fér el nálatok egy babaöböl? Guglizz rá, szerintem ez megoldaná a gondot, illetve kiderülne, hogy a férjed indoka valós-e, vagy más áll a háttérben.
tegnap 10:03
 10/51 anonim ***** válasza:
75%

Na látod, kérdező, a férjedet már 5 leírt sorból szar apázzák :D

Ezért nem rakok ki kérdést a gyakorira, a válaszolókban semmi empátia, és tele vannak előítéletekkel.

tegnap 10:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!