Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mióta megszületett a babánk a férjem külön alszik. Ennek csak rossz vége lehet?
Ne hallgass azokra a válaszadókra akik a férjedet szarozzák.
A babához nem kell felkelnie, hiszen szoptatsz, ha pedig nem bízik magában, igenis jó ötlet, hogy külön alszik, minthogy véletlen rá feküdjön a gyerekre. Szereti a közös gyermeketeket és félti, emiatt alszik külön.
Viszont a Te döntésedből alszik melletted a baba a közös ágyatokban, így ha a házasságodat félted, lehet az 5ös válaszolót is fontolóra kéne venned, hogy lehet kitartóbban kellene ezt a babaágyas sztorit működtetni.
Ha viszont ragaszkodsz ehhez, akkor meg kell szoknod az új rendet, hogy amíg a gyerek a közös ágyatok része, addig a férjed nem lesz része.
N
Akkor egy gyakorlati megoldás, két gyerekkel szerzett tapasztalatból: vegyél egy babaöbölt, amit oda tudtok passzintani az ágy széléhez a te oldaladon. A baba így nyugis, veled alszik, te könnyen tudsz szoptatni éjjel a nélkül, hogy fel kéne kelned, a férjed meg nyugodtan aludhat a másik oldaladon anélkül, hogy attól félne, ráfekszik a babára.
Szexelni meg ugye nem csak a hálóban lehet, nekünk a nappali is megfelelt erre a célra abban a néhány évben (összesen a két gyereknél).
Ha azt hiszed, hogy szexelni csak ágyban lehet, este, egymás mellett fekve, akkor komoly bajban leszel, mikor a gyerek majd kamaszodni kezd. 😃
Aki szexelni akar, az megoldja.
Nalunk koztunk aludt es volt szex is. Nem az agyban, mashol :) mi is kulon aggyal kezdtuk, de amikor kb semmit sem aludtunk, megvaltas volt, hogy beszereztunk egy babafeszket es koztunk aludt egyben hajnali 5-ig. Nekem sajnos nem sokaig ment a csak anyatejes taplalas, kellett kiegeszites is a kesobbiekben, amikor nem kellett tapszer pluszban, en sem keltettem a ferjemet, mert minek? A gyereknek en kellek meg a cicim. Kesobb tapszerezesnel be tudott segiteni.
Kerdezo, a tavolodas miatt ne aggodj, ebben az idoszakban minden parnak nehez az egyuttlet. Ez egy nehez idoszak, tul kell elni, egyszer vege lesz a nehez idoszaknak :) a ferjedet meg vissza tudod csabitani, ha mondjuk babaoblot vesztek tenyleg.
Én is babaöblöt javaslok, mint itt mások is.
Úgy éjszaka az ágyból feküdve is ott vagy mellette, ha felébred, de kvázi mégis egy külön ágy, nem kell félni, hogy ráfeküdtök.
Én se vagyok híve a babával egy ágyban alvásnak, hogy a férj helyén már a baba van. Szerintem figyelni kell arra, hogy a kapcsolat intimitása azért megmaradjon, amennyire az első hónapokban lehet.
Nálunk is így volt de nem lett rossz vége.
Szakíts időt rá is mindenképp.
Egy évig az én férjem is külön aludt tőlem, még az első gyerekünk kisbaba korába.
Azóta eltelt 15 év, és lett meg egy gyerekünk.
Nálunk nem lett rossz vége
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!