Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mióta megszületett a babánk a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mióta megszületett a babánk a férjem külön alszik. Ennek csak rossz vége lehet?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Három hetes a kisbabánk, első héten simán elaludt a kiságyába de azóta nem marad el egyedül ami teljesen érthető ezért végül úgy döntöttünk aludjon az ágyunkban. A férjem viszont ezzel egyidőben azt is eldöntötte,hogy ő a kanapéra költözik és ott fog aludni mert túl mélyen alszik és fél,hogy ráfordulna éjszaka a gyerekre. Mivel anyatejes egyértelműen nekem sokkal egyszerűbb,hogy éjszaka nem kell felkelni és átmenni hozzá de nagyon féltem a házasságomat és félek,hogy teljesen kihűl majd így illetve,hogy ha elmúlik a gyermekágyi időszak így alkalmunk sem lesz mondjuk a szeretkezésre sem. Mit gondoltok, ez jelentheti előbb utóbb a házasság végét?

nov. 20. 08:42
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
87%

Ne hallgass azokra a válaszadókra akik a férjedet szarozzák.

A babához nem kell felkelnie, hiszen szoptatsz, ha pedig nem bízik magában, igenis jó ötlet, hogy külön alszik, minthogy véletlen rá feküdjön a gyerekre. Szereti a közös gyermeketeket és félti, emiatt alszik külön.

Viszont a Te döntésedből alszik melletted a baba a közös ágyatokban, így ha a házasságodat félted, lehet az 5ös válaszolót is fontolóra kéne venned, hogy lehet kitartóbban kellene ezt a babaágyas sztorit működtetni.

Ha viszont ragaszkodsz ehhez, akkor meg kell szoknod az új rendet, hogy amíg a gyerek a közös ágyatok része, addig a férjed nem lesz része.

N

nov. 20. 11:14
 22/51 anonim ***** válasza:
65%
Mit nem adtam volna azért, hogy a kisfiam babaként velem aludjon legalább 5-6 órát egyhuzamban. Állandóan felkelt esküszöm. Hiába kapott anyatejet, később tápit kézben kellett elaltatni sokszor még egy óra hosszát is. Amikor nagyobb lett akkor pedig a saját mozgására ébredt fel, vagy a szeparációs szorongás miatt. Amúgy a kanapén is lezavarhatjátok nyugodtan. Úgyhogy ne aggódj kérdező. Meg lehet oldani mindent. :DDD
nov. 20. 11:20
 23/51 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk sincsen a gyerekkel egy ágyban alvás, de a mi gyerekünk nem is igényli. Egy szobában alszunk, 2 méterre van tőlem az ágya. Ő is pörög, forgolódik, úgy alszik ahogyan akar és mi is. Nem zavarjuk egymást. Én pl sokáig olvasok este (nekem ez az énidő), a férjem meg olyan éjszaka, mint a beton keverő. Van, hogy én rám is rám fekszik és arra ébredek fel, hogy nyom. Úgy érzem, hogy nem jó, ha köztünk alszik. Viszont éberen alszok és ahogy nyikog, ott vagyok mellette. Nekünk ez vált be. A házasságod meg szerintem nem ezen múlik. Ha tönkremegy akkor úgyis tönkremegy, ha a gyerek a saját ágyában alszik. Erre nincsen amúgy jó válasz. Nektek mi az igényetek, csak is kizárólag az a fontos. Úgyis van pro és kontra - együttalvás nem együtt alvás. Látszik a válaszokon is, hogy a két tábor serényen pontozgatja le egymást. Ne az alapján dönts, hogy idegen emberek mit mondanak, hanem magadra hallgass! Ha úgy érzed, hogy a gyermekednek szüksége van rád, akkor aludjon veled. Ha úgy érzed, hogy jobb a külön alvás, akkor aludjon külön. Minden megoldható. Nekem talán azért volt könnyebb, mert nem volt tejem és így tápszeres lett a lányunk. De a kötődés ugyanúgy megvan. Figyeld a gyermeked igényeit és azok alapján dönts! A férjed nem xar. Külön alszik, hogy tudjon aludni, mert valószínűleg sokat dolgozik ő is. Ennyi. Nem kell ebbe belelátni semmit sem. Neked is jobb, ha egy olyan ember megy dolgozni aki jól alszik, kipihentebb, jobban teljesít és a ezáltal a hangulata, kedve is jobb.
nov. 20. 11:33
 24/51 anonim ***** válasza:
100%

Akkor egy gyakorlati megoldás, két gyerekkel szerzett tapasztalatból: vegyél egy babaöbölt, amit oda tudtok passzintani az ágy széléhez a te oldaladon. A baba így nyugis, veled alszik, te könnyen tudsz szoptatni éjjel a nélkül, hogy fel kéne kelned, a férjed meg nyugodtan aludhat a másik oldaladon anélkül, hogy attól félne, ráfekszik a babára.

Szexelni meg ugye nem csak a hálóban lehet, nekünk a nappali is megfelelt erre a célra abban a néhány évben (összesen a két gyereknél).

nov. 20. 11:36
 25/51 anonim ***** válasza:
73%

Ha azt hiszed, hogy szexelni csak ágyban lehet, este, egymás mellett fekve, akkor komoly bajban leszel, mikor a gyerek majd kamaszodni kezd. 😃

Aki szexelni akar, az megoldja.

nov. 20. 12:28
 26/51 anonim ***** válasza:

Nalunk koztunk aludt es volt szex is. Nem az agyban, mashol :) mi is kulon aggyal kezdtuk, de amikor kb semmit sem aludtunk, megvaltas volt, hogy beszereztunk egy babafeszket es koztunk aludt egyben hajnali 5-ig. Nekem sajnos nem sokaig ment a csak anyatejes taplalas, kellett kiegeszites is a kesobbiekben, amikor nem kellett tapszer pluszban, en sem keltettem a ferjemet, mert minek? A gyereknek en kellek meg a cicim. Kesobb tapszerezesnel be tudott segiteni.

Kerdezo, a tavolodas miatt ne aggodj, ebben az idoszakban minden parnak nehez az egyuttlet. Ez egy nehez idoszak, tul kell elni, egyszer vege lesz a nehez idoszaknak :) a ferjedet meg vissza tudod csabitani, ha mondjuk babaoblot vesztek tenyleg.

nov. 20. 12:54
 27/51 anonim ***** válasza:

Én is babaöblöt javaslok, mint itt mások is.

Úgy éjszaka az ágyból feküdve is ott vagy mellette, ha felébred, de kvázi mégis egy külön ágy, nem kell félni, hogy ráfeküdtök.

Én se vagyok híve a babával egy ágyban alvásnak, hogy a férj helyén már a baba van. Szerintem figyelni kell arra, hogy a kapcsolat intimitása azért megmaradjon, amennyire az első hónapokban lehet.

nov. 20. 13:02
 28/51 anonim ***** válasza:
Mi a fenéért nem vesztek egy babaöblöt?
nov. 20. 13:54
 29/51 anonim ***** válasza:
0%

Nálunk is így volt de nem lett rossz vége.

Szakíts időt rá is mindenképp.

nov. 20. 16:36
 30/51 anonim ***** válasza:
100%

Egy évig az én férjem is külön aludt tőlem, még az első gyerekünk kisbaba korába.

Azóta eltelt 15 év, és lett meg egy gyerekünk.

Nálunk nem lett rossz vége

nov. 20. 17:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!