Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyukák, van köztetek olyan, aki a gyermeke megszületésével döbbent rá arra, hogy rossz férjet és rossz apát választott a gyermekének, pedig a gyermek megszületése elött tényleg minden szép és jó volt?
En ilyen vagyok. Nagyon felreismertem. O akarta jobban a gyereket. Csak nala minden csoda 3 napig tartott. Onnantol, hogy rajott mennyi gond van egy babaval, menekult a szamitogepes, telefonos jatekokba es a tv-be. Le se kakilt minket. Elkezdett hazudozni. Mikor kiderult, elkoltoztem tole. Egeszen addig en próbáltam vele beszelni, hogy ez igy nem jo, de nem tulzottan erdekelte. Masfel evesen a gyereket is terrorizalta, bedobta a szobaba, ellokte hogy ot ne zavarja. Vegul engem is bezart a lakasba, hogy ne mehessek sehova. Azt hitte, hogy en soha nem hagyhatom el, hiszen felesegul vett. Es baromi nagyot koppant, mert igy is meg tudtam oldani, hogy lelepjek a gyerekkel.
Azota egy boldog hazassagban elek szerencsere.
Igen
Jobban akarta a gyereket, addig minden "tökéletes" volt
Megszületett, és megszűnt a munkahely, mtehát hiába volt meg a megfelelőnél többszörös munkaviszony, juttatás kb semmi, nem hova visszamenni, amikor2 honapja kevesebb volt, akkor azt mondta, hogy nem tartja el a gyereket se. És tőle ne kerjen az ember szalámira se..
Még évek kellettek a válásig, mert nem hittem el, hogy ez igaz..
Láthatásra a gyereket tesója viszi, hogy a nagyszülők lássák, ( ők nagyon korrektek,més jó anyós-após voltak mindig)
Válásnak úgy mentünk neki, hogy ő akarja a gyereket, aztán rájött, hogy mégsem...az elmult 3 évben 2 szer látta, azőta van másik gyereke, és útban a 3. Kívancsi vagyok ott meddig tart ki a hölgy)
Igen. Előtte előadta, hogy akar egy rakás gyereket, meg milyen jól kijön velük (ja, ha maximum egy órát kell őket szórakoztatni), a háztartási munkákat is úgy ahogy megosztva végeztük.
Megszülettek a gyerekek, pár hónapig előadta az év apukáját, aki fürdetett, tolta a babakocsit, majd szépen kezdte magát kihúzni a feladatok alól, csak a számítógép mögött ült.
Persze kihatott a kapcsolatunkra, amit úgy próbált rendezni, hogy majd féltékennyé tesz, én meg majd teperek érte. Ott taktikázta el magát, hogy én azt mondtam, hogy nem küzdök ezért a kapcsolatért. Rossz volt apának, nem volt a társam csak egy hisztis kamasz gyerekem. Ráadásul az én nyakamba szakadt a család eltartása (én fizettem mindent), az összes házimunka, a gyereknevelés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!