Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségem harmincon túl is anyuci pici lánya. Most én vagyok a rossz?
Miben nyilvánul meg,hogy anyuci pici lánya?
A saját házasságom tudom neked elmondani példaként,a férjem anyuci pici fia.Változtatott sokat,de megváltozni nem fog.Már a kapcsolatunk elején mindent tudni akart az édesanyja mit főzök,hova megyünk,miért nem adom el a saját kis lakásom és fizetem ki a férjem lakáshitelét stb.A biztosítékot az verte ki nálam,mikor azt is megkérdezték,heti hányszor szeretkezünk stb.A férjem pedig részletesen beszámolt.Majd hónapokig zaklattak,hogy 3 gyerek kell stb.Rengeteg beszélgetés,vita után megértette,hogy vannak dolgok,amik csak kettőnkre tartoznak.
Gyes alatt viszont sokat bántott azért a férjem,mert szinte mindennap felhívtam az édesanyám.Beszámoltam a gyerekről,hogy telt a napunk.
Nem azert kerdeztuk, hogy mi a problema, mert a maganeletetekben akarunk vajkalni, hanem, mert felinformaciok alapjan nehez segiteni.
Szerintem jogos, hogy ultimatumot adtal neki. Nem igazan van mas lehetoseg, ha tenyleg tobbszor megprovaltatok beszelni errol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!