Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósom abortuszra küldte...

Anyósom abortuszra küldte volna a feleségem, akkor miért én vagyok a rossz?

Figyelt kérdés

27F

Anyósomékkal közöltük, hogy babát várunk. Erre elkezdett ordítani, és azt mondta, hogy nem is ismer a lányára, hogy én elcsavartam a fejét, és elrontottam az életét, elvettem a lánya álmait. Azt vágta hozzánk, hogy nem fogjuk tudni eltartani, és feleségemnek (26L) túl korai a gyerek, mert semmit nem dolgozott még, és nem kapunk semmilyen támogatást a gyerekre.

Másik nap reggel, a párom azt vágta a fejemhez, hogy elrontottam az életét, és megy, elveteti a kicsit, és nem a kicsi a legfontosabb, hanem Ő! Az élete, a jövője!

Aztán amit előtte megbeszéltünk párommal, azt is meg kellett változtatni, vagyis a lakóhelyünk. Azt mondták, hogy dobjam fel a munkám, és teremtsem meg a mindennapi betevőt a családnak, ha már annyira akartam a gyereket.

Szerencse a kaparást nem vállalta párom, de most ott vagyunk, hogy nem fog ismerni a gyerek, mert nem akarok pont most egy várandós feleséggel munkát váltani.

Azt mondták, hogy majd utazgassak minden nap, vagy oldjam meg. Jelzem több száz kilométerről van szó.

Azóta elmondták a feleségemnek, hogy nincs kitagadva, és anyósom is elismerte, hogy ő akarta az abortuszt, de nem lett, szóval, ez nem probléma.

2014. ápr. 5. 17:39
1 2 3
 1/25 A kérdező kommentje:
A kicsi végül is meg fog születni! De így nehéz lesz a feleségemmel élni.
2014. ápr. 5. 17:40
 2/25 anonim ***** válasza:
71%

Lehet, hogy a 26 éves "lány" belátta, hogy az anyjának igaza van.

Egy büdös percet nem dolgozott életében, mégis miből tartanátok el? A családiból meg a gyesből?

Nem igazán értem amúgy, miért költöztetek el, és miért adtad fel a munkád?

2014. ápr. 5. 17:42
 3/25 anonim ***** válasza:
29%
Mondjuk ha a feleséged akkor gondolhatta házasság után jön az unoka is. Te meg minek vettél el egy olyan nőt aki nem dolgozik?
2014. ápr. 5. 17:45
 4/25 anonim ***** válasza:
96%
Komolyan nem ertem az ilyen torteneteket?Nem beszeltetek sohasem a gyerekvallalasrol arrol hogy mikor lesz aktualis?
2014. ápr. 5. 17:46
 5/25 A kérdező kommentje:
Nem adtam fel a munkám! Túl jól keresek, hogy most keressek másikat, és túlzottan szeretem a párom, és a leendő gyerekem, hogy elhagyni készüljek. De nem értem, ezek után hogyan tudja még az anyukáját védeni.
2014. ápr. 5. 17:46
 6/25 anonim ***** válasza:
93%

Először is, 26 évesen felnőtt nő a feleséged! Vagy agyban mégsem, ha nem tudja eldönteni, hogy mit akar? Nyilván ha egyszer összeházasodott, tehát ez már egy út, hogy milyen jövőt képzelt el és nem ügyelt arra, hogy ne essen teherbe, akkor ő is akarta, nem? Akkor meg miért keni rád? A gyerekcsináláshoz két ember kell! Pláne, ha az szándékos, vagy ha nem megfelelő védekezés mellett történt.

Talán előbb kellett volna gondolkoznia a feleségednek. És persze, én sem tartom túl jó ötletnek, hogy ha valaki úgy vállal gyereket, hogy semmije nincs. Tehát nem dolgozott előtte, de azért ilyen is van. Hányan vállalnak úgy, hogy a párjuk jól keres és meg tudják anyagilag oldani. De most nem ez a lényeg, hanem az, hogy a feleséged döntse már el, hogy felnőtt, vagy még gyerek, akinek az életébe a szülei beleszólnak!

Felnőtt ember, a tetteiért ő a felelős.

És ha helyben van jó munkahelyed, megfelelő fizetésed, akkor nem kell anyósékkal foglalkozni, lakjatok együtt, akár saját házban vagy albérletben és ennyi. Beszéljétek meg ketten, nyugodtan, elvégre ti házasodtatok össze, és nektek lesz babátok, ergo a ti életetekről van szó, tehát nem anyóséknak kéne dönteni, meg beleszólni. Szerintem.

2014. ápr. 5. 17:58
 7/25 anonim ***** válasza:
95%

Itt nem az anyóssal van a gond, hanem azzal, hogy a feleségeddel nem megfelelő a kapcsolatod. Miért házasodtatok össze?

Az Anyósnak abban igaza van, hogy a feleséged jövője is fontos, egy nő nem csak azért él, hogy gyereke legyen. Ez egy fontos, de nem elégséges feltétel. Én sem akarnék úgy gyereket, ha jövőm nem biztos.

És amit nem értek. A feleséged diplomás? Akkor talál majd munkát. Ha nem az, akkor hogy hogy nem dolgozott 26 éves koráig?

2014. ápr. 5. 18:07
 8/25 anonim ***** válasza:
79%

26 évesen még nem dolgozott? Na ez gáz, ebben igaza van anyósnak.

Munkát jól tetted, hogy nem váltottál, ha ez megbízható és jól fizet, fog most kelleni a pénz.

Hol éltek? Anyóssal? Vagy van saját? Meg kéne oldani, hogy a munkahelyedhez közel költözzetek, ne kelljen utazgatni.

2014. ápr. 5. 18:12
 9/25 A kérdező kommentje:
Na ez az! Nem lehet megoldani! A lényeg, hogy anyósék közel legyenek, és páromnak is megfeleljen a város. A többit én kell megoldjam.
2014. ápr. 5. 18:19
 10/25 anonim ***** válasza:
89%

valamit irj le normálisabban mert nem tiszta a dolog...

szóval:

ha jól értem neked most van munkád, csak messze anyóséktól, a párodnak sose volt (egyetemet végzett vagy ilyesmi)

az anyós kiakadt a gyereken, teletömte a feleséged fejét.

eddig világos... de ez a rész

"Azt mondták, hogy dobjam fel a munkám, és teremtsem meg a mindennapi betevőt a családnak, ha már annyira akartam a gyereket. "

mert abból most nem tudod őket eltartani? Vagy arról van zsó hogy anyóska maga mellett akarja tudni a lányát és neked ez miatt ottkéne hagyni a melódat és a közelükben melót vállalni? (felejtsék el, mindenki maradjon ott ahol van). Ha feleséged ennyire könnyen befolyásolható anyuka által akkor jobb is ha nem látod a gyerekedet...

2014. ápr. 5. 18:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!