Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Másnál is megromlik a házasság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnál is megromlik a házasság/kapcsolat a gyerek születése után?

Figyelt kérdés

Igyekszem röviden fogalmazni, nagyon érdekel hogy másnál is van-e így vagy csak én vagyok szerencsétlen.

Szóval, volt egy teljesen jó házasságom a férjemmel, meg tudtunk beszélni mindent évekig. Aztán felvetődött a gyerek téma, szerettem volna én is, ő pedig még jobban nyaggatott hogy ő már nagyon szeretne. Nehezen jött össze, 2 évig orvoshoz jártam hogy sikerüljön mert mint kiderült voltak egészségügyi problémáim tünetek nélkül, ami miatt nem jött könnyen, de hála az égnek sikerült, aztán nehéz lett a terhesség is, de a baba szépen fejlődött, és egészségesen született. Aztán a születése után egy hónappal elkezdtek megváltozni a dolgok. Nagyon sok mindenben nem értettünk egyet a gyerekkel kapcsolatban. Elkezdte lehordani a babánkat mindenféle bolondnak, meg zizinek, meg nem normálisnak, és még sorolhatnám. Nem kell mondanom hogy fent akadt a szemem hogy ahhoz képes, hogy pár hónappal azelőtt mennyire akarta, itt egy gyönyörű gyermek, és így viselkedik. Lassan egy éve megy ez az ördögi kör a kicsi születése óta. Szinte mindennapos lett a veszekedés a kicsi miatt és nem hogy csökkenne, egyre többet veszekszünk. Próbáltam szépen, próbáltam csunyán, próbáltam engedni, próbáltam visszatromfolni hogy nem jól van ahogy gondolkodik. De semmi nem használ. Nagyon sokszor a hülye beszólásai miatt rohantam a kicsivel orvoshoz hogy tényleg baja van-e, és kinevetett az orvos szemembe hogy túl aggódom mert makk egészséges a gyerek. Aztán persze ezt páromnak mondva (mert ő nem nevetteti magát az orvosnál és nem jött velem és a kicsivel egyszer sem orvoshoz ha szükség lett volna rá) simán lehülyézte az orvost is hogy biztos csak mondott valamit. Nem tetszik a férjemnek az sem ahogy altatom, vagy etetem a gyereket. Szerinte túl féltem. ( A régi gondolkodással van, hogy tejet kell adni tápszer helyett és olyan ennivalót adjak neki amit mi eszünk, de mivel próbáltam és látom hogy nem jó még a pocakjának szüneteltetem azt ami még nem jó neki), igazából röviden annyi hogy semmi máson nem veszekszünk csak a gyereken. Azóta persze engem is lehord mindennek. Eljutottunk oda hogy aligha foglalkozik a kicsivel akkor is nagyrészt csúnyán beszél róla/vele és a fáradtságra fogja (pedig háztartás, gyerek stb mellett én sem vagyok éppen fitt de nem beszélek így) Ezek mellett a gyermekem is most igyekszik az akaratát megvalósitani és állandóan hisztizik mindenen. Lassan idegösszeomlást kapok.. Másnál is van így?

tegnap 19:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
58%

Csak azoknál, akiknél eleve nem működik a kölcsönösség.

A feleség CSAK a babára koncentrál, a férj, az apa háttérbe szorul,

Vagy: a férj éretlen, vagy olyan mintát hiz otthonról, a feleségére hagy mindent: gyereket, háztartást.

Vagy: a feleség a hormonrobbanás miatt nem igényli aszexet, és nem tartja fontosnak változtatni.

Vagy: a feleség elhagyja magát, lompos, elhízott, nem is akar változtatni, ápolatlan, a férj elhidegül, mellékágat keres.

A példa végtelen.

De két egymást és a gyerekét szerető szülő tudatosan vigyáz a kapcsolatukra, mindenben készségesek, megértők, alkalmazkodók és ketten vannak a gyerekért és egymásért.

tegnap 19:45
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy primitív, pszichopata barom.

Első körben mondj el

mindent a védőnőnek. Részletesen: mikor mit és higyan kifogásol, hogyan reagál. Mindezt mondd el a gyerekorvosnak is, hogy nem nálad a gond, hanem az apánál.

Tönkre fogja tenni a gyerekdteket!

Ha már most nem szereti, mert nem szereti, akkor a gyerek már most sérül. Megérez minden ridegséget.

Én ettől a beteg baromtól elválnék.

Nem lehet, hogy van valami mellékág is? Mert akkor szoktak így viselkedni, hogy te semmiben sem vagy jó. Ráébredt, hogy a gyerek az nem kocsi, hogy betolom a garázsba, hanem kőkemény, életre szóló felelősség és feladat!

Rájött, hogy ez neki nem

megy, ott ez a kis “béka”, és kiköveteli a magáét. Hát akkor beleköt, főleg beléd.

Előbb-utóbb el fogsz jutni odáig, hogy kirúgod. Ha nem akarod, hogy a gyereket már indulásnál betonba döngölje, s életre szóló komplexusokkal terhrlje, rúgd ki a francba.

Nem fog megváltozni!

tegnap 19:55
 3/12 anonim ***** válasza:
16%
Ez egy alap folyamat.
tegnap 19:56
 4/12 anonim ***** válasza:
66%

Sok házasság tönkre megy a gyerek miatt, de a tiéd egészen speciális eset.

A férjednél valami nagyon bekattant és a gyereketeken vezeti le a feszültségét. Azt kellene kideríteni, mi az alap gond. Lehet féltékeny, hogy vele többet foglalkozol vagy nem tudom. Főleg hogy elvileg ő nagyon akarta a gyereket.

tegnap 20:06
 5/12 A kérdező kommentje:

1esnek:

- igyekszem a férjemmel is foglalkozni, de persze valamilyen szinten ebben az esetben szerintem természetes hogy csökken az együtt töltött idő.

-anyósoméknál is ez van, ő csinált mindent mindig mindenki helyett.

-a szexet ugyanúgy fontosnak tartom, sőtt, én hozom többet témába, ő nem nagyon. (Előtte sem volt nagy igénye)

-amennyire lehet rendben tartom magam. Ugyanannyival jöttem haza császármetszés után mint amennyivel a terhességet kezdtem, sőtt, fogytam.

2-esnek. 100% nincs mellékág.

Bárkinek mondom csak nevet rajta, és az "én dolgom a gyerek azért vagyok itthon, mit vártam" duma..

3.-as mire gondolsz "folyamat" alatt?

4-es: pont ezért nem értem az egészet, szerintem nem így képzelte magát szülőként, mindig hozzám vágja hogy "ő egy egészséges gyereket akart nem ilyet" pedig már vagy 15 orvost biztosan bejártam és mind egészségesnek találja a gyereket csak iszonyatosan akaratos és mozgékony.

tegnap 20:26
 6/12 anonim ***** válasza:
48%
Nálunk nem romlott meg.
tegnap 20:36
 7/12 anonim ***** válasza:
53%
Gyerek nelkul is tönkremennek a kapcaolatok. Minek kell egy másik emberre fogni..?
tegnap 20:41
 8/12 anonim válasza:
100%

Egy szerető férj, nem bántja meg így a családját! Magadban tedd fel a kérdést:

A kapcsolat előtt önfeláldozó volt?

Megtett érted mindent?

Érezted azt, hogy igen is egy talpraesett férfi áll melletted aki a bajban is bármikor melletted lenne?!

Nem csak a nők képesek a terhesség utáni depresszióra.. sajnos az apák is betudnak fordulni a gyerek születése után.

Ismered egyátalán azt akivel mindennap álomra hajtod a fejed?

Mert azok alapján amit leírtál, én nagyon sajnállak, hogy egy ilyen ember van melletted! Pont neki kellene támogatnia,és ott lenni melletted, együtt megoldani közösen a nehéz napokat/ gondokat is!

Leülnék vele normálisan megbeszélni a gondokat a sérelmeidet. Ha képes megérteni és belátni a hibáit, hogy csúnyán viselkedik, akkor időt adni, hogy napról napra bizonyítson.

Amennyiben nem hajlandó.. csak magadat teszed tönkre a picivel együtt!

tegnap 20:49
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos a férjed teljesen éretlen és alkalmatlan az apaszerepre. Fogalma sincs, mivel jár egy gyerek, valamiféle játékbabát képzelt el, ami szép csendben elvan magának. Aztán rájött, hogy a gyerek mozog, zajong, rendetlenséget csinál, és ilyenkor jön az anyám, én nem ilyen lovat akartam. Egyes férfiak ezt úgy rendezik, hogy elkezdenek későn hazajárni. A te férjed pedig nagyon durván reagál. Nem tudom, meddig lehet ezt elviselni, ez valami borzasztó.
tegnap 21:16
 10/12 anonim ***** válasza:
Na pont az ilyenek bántják a gyengébbeket.ne hagyd a gyereket rá semmi képen se, mert előbb utóbb meg fogja ölni mert alkalmatlan az apai szerepre és abszolút nem kell neki a gyerek. Megvarod mig bántani fogja? Te se vagy a felelősségteljesseg minta képe mert még mindig vele vagy. Csak ide jössz néha picsogni kicsit és megy minden tovább. Mindketten felelőtlenek és alkalmatlanok vagytok egy gyerekhez, egy marék döglött lepket nem adnék a kezetekbe! Hol van ilyenkor a gyámhatóság??? Azt a gyereket el kell vitetni az ilyen felelőtlen emberektől míg meg nem ölik. Gratulálok a mai agyhalott fiatalságnak így kell csinálni!
tegnap 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!