Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonévesek, koraharmincasok, a házasság nálatok manapság egy életre szól vagy pár év után a nagyon nagy többség szétmegy / megromlik a kapcsolat?
Nekek ez a masodik hazassagom, jol erzem benne magam, nem tudom h egy eletre szol e, ezt majd az ido donti el, sztem erfe nem szabad ragorcsolni.
Ha csak egy kicsit is boldog vagy benne, mar megerte:-))
A hazassagokat mostmar keptelen vagyok komolyan venni:-))
Én sem érzem személyesen fontosnak, van aki igen, van aki megházasodik van aki nem, van akik örökre együtt maradnak, van akik nem.
:)
Ezen nicns mit túlmagyarázni
Még nem vagyok házas, de nekem ez a döntés egy életre szól.
25/N
Természetesen egy életre tervezi a házasságot mindenki. Aztán van, akinek sikerül, van akinek nem.
Mi több, mint 9 éve vagyunk együtt, 5 éve házasok, és teszünk azért mindketten, hogy jól működjön a házasságunk.
Szeretet, szerelem, bizalom, tisztelet, szabadság. Ezek szerintem nagyon fontos dolgok hozzá, és ahol bármelyik is hiányzik, az a kapcsolat hosszú távon nem fog működni.
Mi a hazassagot egy eletre terveztuk es tervezzuk is. Mindenkinel vannak nezetelteresek, problemak, vitak, de szerintem ez normalis, mivel mindenkinek megvan a maga szemeliyisege, sokat kell formalodni, stb stb... Azonban szerintem a hazassag vagy egy kapcsolat nem olyan, h ha nem mukodik, akkor kit erdekel, kidobom a kukaba... Mindenen dolgozni kell, idot es energiat belefektetni.
egy 20as eveiben jaro hazas lany
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!