Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnál is megromlik a házasság/kapcsolat a gyerek születése után?
Igyekszem röviden fogalmazni, nagyon érdekel hogy másnál is van-e így vagy csak én vagyok szerencsétlen.
Szóval, volt egy teljesen jó házasságom a férjemmel, meg tudtunk beszélni mindent évekig. Aztán felvetődött a gyerek téma, szerettem volna én is, ő pedig még jobban nyaggatott hogy ő már nagyon szeretne. Nehezen jött össze, 2 évig orvoshoz jártam hogy sikerüljön mert mint kiderült voltak egészségügyi problémáim tünetek nélkül, ami miatt nem jött könnyen, de hála az égnek sikerült, aztán nehéz lett a terhesség is, de a baba szépen fejlődött, és egészségesen született. Aztán a születése után egy hónappal elkezdtek megváltozni a dolgok. Nagyon sok mindenben nem értettünk egyet a gyerekkel kapcsolatban. Elkezdte lehordani a babánkat mindenféle bolondnak, meg zizinek, meg nem normálisnak, és még sorolhatnám. Nem kell mondanom hogy fent akadt a szemem hogy ahhoz képes, hogy pár hónappal azelőtt mennyire akarta, itt egy gyönyörű gyermek, és így viselkedik. Lassan egy éve megy ez az ördögi kör a kicsi születése óta. Szinte mindennapos lett a veszekedés a kicsi miatt és nem hogy csökkenne, egyre többet veszekszünk. Próbáltam szépen, próbáltam csunyán, próbáltam engedni, próbáltam visszatromfolni hogy nem jól van ahogy gondolkodik. De semmi nem használ. Nagyon sokszor a hülye beszólásai miatt rohantam a kicsivel orvoshoz hogy tényleg baja van-e, és kinevetett az orvos szemembe hogy túl aggódom mert makk egészséges a gyerek. Aztán persze ezt páromnak mondva (mert ő nem nevetteti magát az orvosnál és nem jött velem és a kicsivel egyszer sem orvoshoz ha szükség lett volna rá) simán lehülyézte az orvost is hogy biztos csak mondott valamit. Nem tetszik a férjemnek az sem ahogy altatom, vagy etetem a gyereket. Szerinte túl féltem. ( A régi gondolkodással van, hogy tejet kell adni tápszer helyett és olyan ennivalót adjak neki amit mi eszünk, de mivel próbáltam és látom hogy nem jó még a pocakjának szüneteltetem azt ami még nem jó neki), igazából röviden annyi hogy semmi máson nem veszekszünk csak a gyereken. Azóta persze engem is lehord mindennek. Eljutottunk oda hogy aligha foglalkozik a kicsivel akkor is nagyrészt csúnyán beszél róla/vele és a fáradtságra fogja (pedig háztartás, gyerek stb mellett én sem vagyok éppen fitt de nem beszélek így) Ezek mellett a gyermekem is most igyekszik az akaratát megvalósitani és állandóan hisztizik mindenen. Lassan idegösszeomlást kapok.. Másnál is van így?
Moat úgyse fogsz elválni es ezt tudja a férjed ezért visszaél vele.
Ez van, tudja hogy kiszolgaltatott helyzetbe vagy , mert egy nő gyerekkel ha nincs külső segítsége esetleg nagyon jól fizető munkahelye amit megold bolcsode ovoda mellett nem lép.
Neked milyen lehetőségeid vannak, tudnál lépni?
Mert ha nem cumi, sajnos ez van muszálj tűrnőd. Nem vagy ezzel egyedül sajnos..
Írj mi a helyzet rád vonatkozóan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!