Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » NO szex házasság / gyerek után?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dönci123 kérdése:

NO szex házasság / gyerek után?

Figyelt kérdés

A feleségem a gyerek előtt sem volt lepedő akrobata, de már egy éve nem szexelünk. Ma eljutottam oda hogy próbálkozni sem akarok már mert tudom mi lesz a vége. Unom.

Másnál is megszűnik a gyerekvállalás után a szex?

Normálisa nőknél hogy simogatod, izgatod , .. szóban , írásban, viccesen , komolyan...... de semmi.

Beszélni sem tudunk már erről , mert vele nem lehet....

Régen sem volt semmi több az ürítés jellegü szexnél.

Sem egy jó kis szopás, vagy csak úgy meglepi nyalás..... De romantikus tejszínhabos esetleg durex play gyűrűs dolgokkal feldobott együttlétről sem szó. Pedig szeretem/szeretném az intim kényeztetős együttléteket. Szeretek adni! :)

De az nem fér a fejembe , hogy simogatom a punciját és semmi. Kifordul , témát vált , mindig van indok kerülni . (Ez pl ma akonyhában történt meg ismét)

Nem vettem észre hogy frigid?

Egyéb vélemény?

#Házasság után szex
tegnap 17:45
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
100%
Én olyat ismerek ahol a pasi nem akar dugni. Vagy az asszonnyal nem akar csak😄
tegnap 17:47
 2/38 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem lehet beszélni vele? Mi a válasz rá?
tegnap 17:47
 3/38 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves a gyerek? Szülés utáni első évben nem egyedi eset.
tegnap 17:50
 4/38 A kérdező kommentje:

A kisfiam 5 éves.

Ma viccesen felhoztam egy kis simi közben a tejszinhabot a hűtőben..... hogy megmaradt az ünnepekről és volna vele ötletem. Persze hátulról ölelés és pici simi közben ott lent.

Válasz.: Öregek vagyunk ehhez már (közben kibújik).... ő 39 én 42F

tegnap 17:59
 5/38 anonim ***** válasza:
54%
Hormonok felborulnak szules utan ., sok no ez miatt mar a parja szagat sem birja es mas ferfiak utan kezd vonzodni.. ezert nem csinalnak gyereket az okosak
tegnap 18:01
 6/38 anonim ***** válasza:
95%

" Régen sem volt semmi több ürítés jellegű szexnél"

Akkor minek vetted el egyáltalán? Alapból nem passzoltatok soha ezek szerint. Ennek a " házasságnak" annyi. Ő már csak anyának érzi magát, feleségnek, nőnek nem. Sajnálom. És még csak nem is érdekli , hogy te mit érzel, kommunikációra sem hajlandó. Valószínűleg az a típus akinek eleve csak a gyerek kellett, nem társ. Te ehhez csak eszköz voltál neki. Vannak ilyenek.

Egyébként a gyerekeseknél van a legtöbb válás. Okkal. Az ismerőseim 95%a elvált, mire a gyerek oviba , suliba került. Voltak akik még akkor amikor a gyerek 1 éves sem volt.

tegnap 18:03
 7/38 anonim ***** válasza:
95%
Volt egy kapcsolat, ahol alapból nem működött a szex. Már a kiindulási helyzet is katasztrófa, más igények, nem tudtatok beszélni sem róla hatékonyan. De neked fontos a szex, meg szeretsz adni, mégis olyannal erőlteted, aki nem vevő rá. Ebbe a kapcsolatba igazán remek ötlet volt egy gyerek is. Én a hülyeségnek és a meggondolatlanságnak erre a szintjére már tényleg nem találok szavakat. Őszintén nem tudom, hogy mire számítottál. Fogalmam sincs, hogy neki ebben mi lehet a jó (bevallom, érdekelne az ő verziója is). Ha két felnőtt ember képtelen beszélni a szexuális problémákról, és ezeken dolgozni, akkor teljesen halott ügy az egész kapcsolat. De itt még csak nem is erről van szó, itt nem egyszerű problémák vannak, hanem alapból semmi nem passzolt. Annyi ilyen kérdést látok itt, tényleg nem tudom felfogni.
tegnap 18:03
 8/38 anonim ***** válasza:
83%
Sajnos nálunk is ez volt,pedig előtte főleg ő provokálta ki 2 naponta, szülés után meg 180 fokos fordulat lett. 7 évig bírtam aztán elváltak az útjaink.
tegnap 18:04
 9/38 anonim ***** válasza:
71%
Aha, de SEMMIT nem mondasz arról, hogy mégis milyen volt az életetek? Törődtetek-e egymással az évek során, ráhagytál-e minden házimunkát, lelki támasznak ott voltál-e neki. Semmi, nuku, erről sose beszéltek, csak várjátok a szexet! Ennyire nem vagytok képesek,hogy a szex nem ott kezdődik, hogy te odamész a konyhában, aztán simike, aztán neki már át kellene áznia! De még csak fel se jön ez neked ebben a kérdésben, 5-10 év után se, hogy egy ember nem ilyen egyszerű. Így persze hogy veszett fejsze nyele...
tegnap 18:05
 10/38 anonim ***** válasza:
38%
Fú ez nagyon durva. Én 41 éves nő vagyok. Igaz nem szültem gyereket, hogy ne szúrjam el az életemet, de állandóan szexelnék. Nyitott kapcsolatban vagyunk párommal, tehát még párom mellett pasizgatok is. Szóval nem értem a feleségedet. Ha a szülés így tönkre teszi a nőket, akkor jól döntöttem, hogy nem kell gyerek. Viszont lehet nálatok nem ez a gond, hiszen mondtad, hogy előtte se izgatta a szex.
tegnap 18:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!