Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
NO szex házasság / gyerek után?
A feleségem a gyerek előtt sem volt lepedő akrobata, de már egy éve nem szexelünk. Ma eljutottam oda hogy próbálkozni sem akarok már mert tudom mi lesz a vége. Unom.
Másnál is megszűnik a gyerekvállalás után a szex?
Normálisa nőknél hogy simogatod, izgatod , .. szóban , írásban, viccesen , komolyan...... de semmi.
Beszélni sem tudunk már erről , mert vele nem lehet....
Régen sem volt semmi több az ürítés jellegü szexnél.
Sem egy jó kis szopás, vagy csak úgy meglepi nyalás..... De romantikus tejszínhabos esetleg durex play gyűrűs dolgokkal feldobott együttlétről sem szó. Pedig szeretem/szeretném az intim kényeztetős együttléteket. Szeretek adni! :)
De az nem fér a fejembe , hogy simogatom a punciját és semmi. Kifordul , témát vált , mindig van indok kerülni . (Ez pl ma akonyhában történt meg ismét)
Nem vettem észre hogy frigid?
Egyéb vélemény?
A kisfiam 5 éves.
Ma viccesen felhoztam egy kis simi közben a tejszinhabot a hűtőben..... hogy megmaradt az ünnepekről és volna vele ötletem. Persze hátulról ölelés és pici simi közben ott lent.
Válasz.: Öregek vagyunk ehhez már (közben kibújik).... ő 39 én 42F
" Régen sem volt semmi több ürítés jellegű szexnél"
Akkor minek vetted el egyáltalán? Alapból nem passzoltatok soha ezek szerint. Ennek a " házasságnak" annyi. Ő már csak anyának érzi magát, feleségnek, nőnek nem. Sajnálom. És még csak nem is érdekli , hogy te mit érzel, kommunikációra sem hajlandó. Valószínűleg az a típus akinek eleve csak a gyerek kellett, nem társ. Te ehhez csak eszköz voltál neki. Vannak ilyenek.
Egyébként a gyerekeseknél van a legtöbb válás. Okkal. Az ismerőseim 95%a elvált, mire a gyerek oviba , suliba került. Voltak akik még akkor amikor a gyerek 1 éves sem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!