Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy fogadtassam el magammal, hogy a ferjem nagypapa lett?
19# hát ne haragudj de itt egyedül te vergődsz egy olyan szituáción amin nemhogy nem tudsz változtatni, konkrétan olyan rosszul gondolkodsz az egészről hogy az valami hihetetlen. Én nem mondom hogy vágjon ki a párod (12# hozzászólás volt az enyém),de ha én tudnám meg, hogy a párom szive szerint elvágna a régi családomtól és a születendő unokámtól, hát baromi csalodott lennék, hogy ennyire önző ember
Aki a te helyedben van is annyit tudna mondani hogy probálj felnőtt ember módjára kezelni egy szituációt és együtt örülni a paroddal...
Attól hogy itt nagy arccal belénk állsz még az égvilágon senki sem fog tudni segíteni rajtad, hiszen előre látható szituációba setaltal bele
Most mit mondjunk? Neked élből nem kellett volna ilyen kapcsolatba belemenned,ha ennyire nem birod feldolgozni, hogy a párod sajnos előtted már alapitott csaladot
Ahogy olvasom a válaszok nagy részét, nagyon ocsmány itt a többség.
Akik itt verik a nyálukat a kérdezőre, jól írta itt valaki, nem hogy a férjüknek frissen született unokája nincs, de még párkapcsolatuk sincs.
Kérdező,tudom, miről írsz, mert én is voltam ebben. Özvegy férfi felesége lettem, köztünk 13 év van. Hasonló a helyzet, megspékelve azzal, hogy náluk iker lányok születtek. Hidd el, teljesen normális az, ahogy érzel, én is ezeket éreztem, pedig a mi közös lányunk már gimis volt akkor. Én az érzelmi oldalától is féltem, de attól is, hogy nagymama szerepbe kerülhetek, miközben sem az életkorom, sem az élethelyzetem, sem a férjem felnőtt lányával való kapcsolatom nem indokolja. Fiatalos ötvenes nő vagyok, dolgozok, képzem magamat, örülök, hogy a közös lányunk lényegében már felnőtt, jókat lehet vele beszélgetni. Én attól tartottam, hogy a nagyszülősdibe be akarnak vonni, de szerencsére nem így lett. Férjem is (túl azon, hogy nagyon szereti az unokáit) megtalálta a helyes egyensúlyt, semminek nem látjuk kárát.
Tanács: Arra figyelj, ha unokázni akar a férjed, ő menjen a fiatalokhoz, ne azok menjenek hozzátok. Őnáluk legyen a rumli, nálatok legyen meg a nyugi.
Akik itt verik a nyálukat a kérdezőre, jól írta itt valaki, nem hogy a férjüknek frissen született unokája nincs, de még párkapcsolatuk sincs.
Attól hogy ezt akarjátok hinni még nem lesz igaz és attól hogy te a kerdezohoz hasonló önző birtoklásmániás személy vagy még nem lesz normális ahogy éreztek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!