Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy fogadtassam el magammal, hogy a ferjem nagypapa lett?
Gondolj bele a fordított helyzetbe: annak a fónak hogyan esett, hogy az apjának lett két új kicsi gyereke, akikkel együtt él, és akik ellopják tőle az idejét és szeretetét...
Egyébként kötve hiszem, hogy sokszor fogod látni, biztosan inkább a lányos szülőkhöz viszik majd a kicsit, és nem egy olyan helyre, ahol a mostoha vágja a pofákat, meg két kis bacilus és vírustenyészet lakik. Mert nem fogod melegen fogadni, és ezt azonnal vágni fogják. Meg egyébként is: miből gondolod, hogy sokat fogod látni? Majd nagypapi látogatja, aztán kész, ahogy a gyerekét is. Gondolom, hogy ha a nagygyerek az életetek szerves része lett volna, akkor most nem lenne olyan nagy csapás az a +1 fő, aki elvonja a figyelmet.
Ja,kb annyira vagy boldog, hogy ezért kérdést is ki kellett írni, mert zavar...
Remélem a férjed igenis látogatni fogja az unokát, te meg vagy megpukkadsz mérgedben, vagy próbálod eltiltani a férjed (aminek viszont könnyen kenyértörés lehet a vége), vagy szépen belenyugszol.
Remélem ezt az önző gondolkodásmódot legalább a gyerekeidnek nem adod át, ők szerintem örülni fognak a babának, hacsak nem annyira eltorzultak lelkileg, mint te...
Tudtad, hogy van már egy gyereke, mégis mire számítottál?
Remélem a férjed olvassa ezt és látja, kivel kötötte össze az életét. Ha én lennék a helyében, az első ilyen hiszti után lapátra tennélek.
Kérdező, sok barátnőm van hasonló (ugyanilyen) helyzetben, és a férjem is, igaz ő az apja révén.
De senkitől se hallottam még ilyen hozzáállást, még attól a barátnőmtől se, ahol konkrétan örökségbeli problémák is lettek az unoka miatt. A férjemnél pepitában ugyanez, az apja örökbefogadta mind a 4 feleségének a számos gyerekét, így a kettő gyerek helyett már 6 van, akikből egyik sem vér szerinti, és akinek após messze többet ad mindenből, mint a saját fiának.
Mit csinált a férjem? Elfogadta, változtatni úgyse tud rajta, a családi békét még nem akarja tönkretenni, az fontosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!