Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogy fogadtassam el magammal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy fogadtassam el magammal, hogy a ferjem nagypapa lett?

Figyelt kérdés
A ferjem elozo hazassagabol van egy nagyfia akinek most szuletett gyereke. Van ket kozos gyerekunk is. A ferjem 53 eves, en pedig 41. A ket kislanyunk is eleg kicsi még, 6 és 4 evesek. Szoval eleg rosszul erintette most ez a lelkem, nem tudom elfogadni azt erzem. Egyreszt a ferjemre is maskepp tekintek, fura erzes, hogy nagypapàvá valt, ami belul zavar. Masreszt ugy erzem hogy most lesz meg egy gyerek aki fontos lesz szamara es mi teljesen hatterbe fogunk szorulni emiatt. En nem szeretnek ennek reszese lenni illetve azt sem szeretnem , hogy a gyermekeim ennek reszesei legyenek. Esetleg mas volt hasonlo helyzetben? Vajon lenyugszik bennem ez a rossz erzes ezzel kapcsolatban vagy csak egyre rosszabb lesz?
ma 10:09
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
100%
Nincs jó kapcsolatod a nagyobbik fiával, elfogadtad őt valaha úgy igazán? Gyermekeid féltestvérének lett gyereke, miért ne lehetnének részesei? Miért hanyagolná el a gyerekeit? Biztosan örül és segít nekik ahol tud illetve látogatja majd, de attól meg se gondolnám, hogy majd a saját gyerekeit hanyagolná emiatt. Illetve attól mert nagypapa lett a férjed ő nem egy papa, 53 éves. Most az hogy fiatalon lett apuka, volt esély rá, hogy fiatalon lesz nagypapa. De van aki már 40+ nagyszülővé válik. Most még ha nem is örülsz neki, de nem veheted el az örömét. Illetve amiket írtál, hogy mi fog történni mármint a hanyagolás része az egyelőre még csak fikció.
ma 10:22
 2/38 anonim ***** válasza:
47%
Komolyan egy kisbabára vagy irigy? Nem szégyelled magad? Most az a baba az első, mindenki aki szereti körbe fogja ugrálni ugyanúgy mint a te gyerekeiddel is megtették. Nem fogtok háttérbe kerülni azért, hogy szeretetet, gondoskodást ad az unokájának. Nem tudod, hogy a szeretetből az ember nem fogy ki soha? Pénzből ki lehet, de a szeretet benned van. 41 évesen tudhatnád. Ha meg voltál olyan okos, hogy 2 gyereket szülj olyan férfinak aki azelőtt is cseszett rád akkor ütögesd a fejed a falba. Ne próbáld a kis ártatlan babát hibáztatni. Komolyan mondom rendesen rosszul vagyok tőled.
ma 10:24
 3/38 anonim ***** válasza:
78%
Tudtad, hogy 12 évvel idősebb nálad és gyerekei vannak. Ez ezzel jár.
ma 10:25
 4/38 anonim ***** válasza:
50%
Jézus isten
ma 10:25
 5/38 anonim ***** válasza:
90%
Ha azt elfogadtad - és talán átgondoltad -, hogy 12 évvel idősebb tőled és közel 50 évesen lett újra apa, akkor ez is menni fog. Ne mondd már, hogy most hirtelen nagypapás lett! Neked sem esne jól fordított esetben, ha nem örülne veled.
ma 10:32
 6/38 anonim ***** válasza:
38%
35 évesen szültél 47 éves férfinak akinek vannak gyerekei szinte biztosan azért, hogy megfogd magadnak, csak veletek törődjön és most arcon csapott a valóság, hogy hiába akkor sem leszel az első helyen egyedül. Meg kell osztanod és most az a bajod. Nem vagy normális. Sajnálom a családod.
ma 10:32
 7/38 anonim ***** válasza:
54%
Bocsi de inkább az a fura hogy ennyi idősen ilyen kicsi gyerekeitek vannak, nem az hogy ő nagypapa lett. Abban a korban van könyörgöm
ma 10:34
 8/38 A kérdező kommentje:
Miert fura? Dolgoztam, karriert epitettem. Nem talaltam eddig meg azt az embert akivel eltudtam kepzelni a csaladot. Szeretem a ferjemet. Azokrol az erzesekrol amik bennem kavarognak nem beszeltem neki, mert nem akarom megbantani. Nem vagyok egy rosszindulatu valaki, egyszeruen nincs bennem öröm, mert igen 41 eves vagyok es en nyilvan arra vagyok legbelul, hogy mi négyen legyunk egy csalad, es nem hianyzik az eletembol egy olyan gyermek akire a ferjem szeretettel tekint en pedog sajnos nem erzem ezt. Es hiaba köveznek meg sokan, azt hogy mit erzel nem tudod iranyitani. Max magamban tudom tartani, nyilvan ez nekem sem jó, mert orlodom es magamba folytom. Egyszeruen rossz erzeseim vannak, mert zavar, hogy a ferjemnek fontos valaki aki nekem egyaltalan nem, nem szeretnem hogy nekem edesdeden mas gyermekerol meseljen, mikor itt van a ket kozos gyermekunk, sajnalom ha ez bűn hogy ezt erzem akkor vallalom…. De titkon bizom abban, hogy idovel ez csillapodik bennem.
ma 10:46
 9/38 A kérdező kommentje:

6!

Mi az, hogy megfogd magadnak? Ne haragudj de en ezt nem igazan ertem. De ha mar itt tartunk ő “fogott meg maganak” . És ő is szeretett volna gyermeket tolem. Nem is ismersz! Nincs szuksegem arra, hogy magamhoz lancoljak barkit, az en eletemben minden adott , akar ahhoz is hogy egyedul boldoguljak, szoval kerlek amig nem tudsz semmit ne mondj ilyet!

ma 10:49
 10/38 anonim ***** válasza:
83%
Dehát ha valóban szereted a férjed, akkor a gyerekét is elkéne fogadni. Most gondolj már bele kicsit az ő helyzetébe, ok zátonyra került az előző kapcsolata, de attól még a gyereke az ugyanolyan mint a ti közös gyerekeitek. Miért akarod hogy különbséget tegyen. Neked sem esne jól olyan helyzetben. Hogy ti 4en legyetek egy család, hány éves egyébként a gyereke ? Rossz lehetett így felnőni hogy az apja új felesége a háta közepére sem kívánja őt
ma 10:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!