Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Járnátok egy jól karban tartott, fiatalos, 40 éves férfivel, akinek van egy 20 éves lánya és egy 2 éves unokája?
Attól függ. Mindenre van példa. Elvált, önálló egzisztenciája legyen, és ne tőlem várja, hogy majd a gyerekei helyett én leszek 20 év múlva az ápolója.
Ne akarjon hozzám költözni, hogy a sajátját átadja a gyerekének.
Én most valós példákat hoztam fel.
Persze! Az elvált faszikkal általában ha van baj, akkor az a baj, hogy viszonylag keveset keresnek és abból viszonylag sokat oda kell adniuk gyerektartásra, tehát a saját életükre vagy egy új párral való élet kialakítására már nem marad pénzük.
Persze amit az 1-es írt azok is lehetnek problémák, de alapvetően amiket leírtál azok nem red flagek.
Eleinte a kérdés kémia van e egyáltalán. Aztán mit lehet veled kezdeni, miben vagy jo mik az erősségeid.
Aztán azok tükrében jön a dontes arrol hogy a háttered el lesz e fogadva, vagy nem.
34 vagyok , gyermektelen
Nekem nem lenne gond. :)
Persze, ez nem akadály. Kissé fura, de nem lenne gond.
Bár ha igy kiemeled hogy fiatalos, akkor gondolom nem az én korosztályomat keresed :D
Meg amugy is van párom, de ha nem lenne
38n
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!