Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Járnátok egy jól karban tartott, fiatalos, 40 éves férfivel, akinek van egy 20 éves lánya és egy 2 éves unokája?
Jaj ezt így megmondani elég nehéz. Nem mindegy hogy a külsőd mellett milyen a személyiséged. Van e olyan anyagi hattered ami nem megy pl a későbbiekben a kapcsolat rovására. Gondolok itt arra, hogy máról holnapra élsz és mindig ki kell segíteni valamennyivel. Vagy van normális munkád, normális anyagi háttered. Szerintem ezt egy normális ember mind mérlegeli mikor beleket egy kapcsolatba. És még sokat lehetne írni de már nem folytatom mert nem szeretek annyit pötyögni.
N
Nem. Nem akarok se saját gyereket, se másét, akkor sem, ha már felnőtt, önálló.
36/N
42 éves vagyok, egy tízévessel és egy kisbabával. Nekem is lelombozó lenne ahogy a 10-es is írta, hogy felnőtt gyereked és unokád van 40 évesen.
Pláne az lett volna 38 éves koromban amikor szabad voltam és megismertem a második férjem (ő egyébként fiatalabb nálam, most 31).
Szerintem meg tök menő, hogy már nagypapa vagy. Manapság sajnos nagyon kevesen látják az ükunokáikat vagy a szépunokáikat, mert hiába élnek már tovább az emberek, de olyan sokáig halogatják a gyerekvállalást. Sokszor már a dédnagyszülővé válás sem adatik meg sokaknak.
Én is már szerintem nem fogom ismerni egy ükunokámat vagy szépunokámat sem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!