Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináltok, ha a randipartneretek egyáltalán nem
képes helyesen írni?
Sokára derülne ki mert csak élőben ismerkedek. Ha primitív akkor nyilván tárgytalan.
febr. 16. 12:01
Sehogy. Megszakítottam a beszélgetést mindig olyanokkal, akiknek durva helyesírási hibáik voltak. Amikor látszik, hogy nem typo meg nem chates rövidítés.
febr. 16. 12:03
febr. 16. 12:05
Hogyan írjam? Van aki tök értelmes annak ellenére, hogy nem nagybetűvel kezdi a mondatait, vagy nem tesz pontot a végére. De nyilván hogyha nagyon sok szót helytelenül ír le és mellé még buta is akkor stoppolom. Viszont hiába ír valaki helyesen hogyha keveset ír, vagy szintén buta. Nemcsak lexikális tudás létezik ám.
febr. 16. 12:05
Menekülök. Baromira zavar egy ilyen butus ember sajnos. 21N
febr. 16. 12:06
Volt egy nagyon jóféj kolléga akivel elkezdtem ismerkedni. Átmentünk messengerre. Mikor a muszájt-t leírta y-nal, nem lett randevú a dologból.
febr. 16. 12:07
Számomra a helyesírás egyfajta tisztelet a másik irányába, tehát ez számomra nagyon zavaró, már az is ha valaki annyira tróger, hogy nem képes erre figyelni, pl ékezeteket használni. Offoltám már ez miatt.
febr. 16. 12:08
Az egyik fiam diszgráfiás, diszlexiás, diszkalkuliás. Nem tud helyesen írni. Nincsenek nagyon durva hibái, de nem tudja, hogy egybe vagy külön kell írni a szavakat. Az iq-ját pár évvel ezelőtt egy fizetős oldalon megmérette és 130 körül volt. Egyébként tényleg intelligens.
Szóval óvatosan kell bánni azzal, hogy ha valaki nem ír helyesen.
(Egyébként én kizárólag kisbetűkkel és pontok nélkül csetelek, vesszőt nyilván használok, mert anélkül nehéz értelmezni bizonyos mondatokat. A neveket is kisbetűvel írom. Borzalom! Emiatt még senki nem háborodott fel.)
febr. 16. 12:10
Hetes, en sem rakok ekezetet. Szerintem gaz, hogy emiatt offolsz valakit. Ne ezen mérd a tiszteletet, kvara messze van ettol. Sietos vilagban elunk. Ha mindig ki kellene tennem az ekezeteket, lehet napi 2x kuldenek uzenetet. Ha gyorsabban tudok irni, akkor akar tobbszor is kuldok uzenetet. ;)
39F
febr. 16. 12:12
Hát egy muszáj/muszály nálam nem kizáró ok. Én is vagyok úgy, hogy hirtelen nem tudom, hogy egybe kell írni, vagy inkább hadd vagy hagyj szócska a megfelelő. Aki ilyesmiken kiakad az inkább ne is isemrkedjen...
febr. 16. 12:16
Kapcsolódó kérdések: