Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok! Tudnátok olyan bemutat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Tudnátok olyan bemutatkozó szöveget írni nekem, amire válaszolni fognak a nők ebben a rovatban?

Figyelt kérdés

Úgy látom, nagyon kevés válasz érkezik a férfiak által itt kiírt társkeresési célú kérdésekre.

Milyen szöveggel lehetne javítani az arányon?

(kérek mindenkit, ezúttal tekintsünk el a "csak add önmagad" típusú tanácsoktól, mert a valóságban nem működnek...)

nov. 12. 18:51
A kérdező szavazást indított:
Szívesen segítek neked
Szívesen segítenék, de nőként írom, hogy itt tök fölöslegesen próbálkozol, ha férfi vagy...
Tudnék segíteni, de inkább megtartom magamnak a titkot
Pénzért talán segítek
Ötletem sincs, nem tudok segíteni
11 szavazat
 1/10 anonim válasza:
50%
Hát, írd le, hogy ki vagy, mi a célod, szöcske gy kis ismertető magadról. Ne beszélj/ írj csúnyán, vagy flegmán, mert azt nem annyira szeretjük. Amúgy ez szerintem teljesen szubjektív én ennyit tudtam most így hirtelen. Remélem segített:)
nov. 12. 18:56
 2/10 anonim ***** válasza:
73%

Ezt nem gondolhatod komolyan. Senki nem tud rólad semmit, mégis mit tudna egy nő írni?

Megjegyzem, egyszer régen egy női ismerősöm megtette nekem ezt a szívességet, akivel eléggé közeli kapcsolatban voltunk. Ennek ellenére olyan vállalhatatlan szöveget írt, amit én sehová nem voltam hajlandó kiírni változtatás nélkül, de ez sem ért sokat.

nov. 12. 18:56
 3/10 anonim ***** válasza:
70%

Nekem nincs igényem ilyesmire.

Először is tudjon helyesen írni, legyen korban számomra megfelelő, magas, normális értékrenddel.

Ha ez stimmel, jöhet a beszélgetés.

nov. 12. 18:59
 4/10 anonim ***** válasza:
55%
6 éve kapcsolatban vagyok és fogalmam sincs, mi volt a párom bemutatkozó szövege, de már a sajátomra sem emlékszem.
nov. 12. 19:01
 5/10 anonim ***** válasza:

Az a gond az itteni kiírásokkal, hogy kb. semmit sem tartalmaznak, csak max. hogy kit keresnek.

Minimális adatok: kor, nem, megye, magasság, alkat, hobbik, az ismerkedés célja

Ezt pl. megdicsérték:

https://www.gyakorikerdesek.hu/ismerkedes__egyeb-kerdesek__1..

nov. 12. 19:03
 6/10 anonim ***** válasza:
Írd azt hogy mizu vidéki vagy? kell a testem? :D Jössz a roxbury-be? :D
nov. 12. 19:39
 7/10 anonim ***** válasza:

Anci ma csak 1 óra számítózást engedett, fel kell menni mc szeróra szólva nincs sok időm babám.

Ez egy jó kezdő szöveg.

nov. 12. 21:45
 8/10 anonim ***** válasza:

Azt írd amit keresel. A siker ezzel se garantált, de annyi előnyöd lesz, hogyha valaki végül rád ír, azzal legalább biztosan ugyanazt akarjátok. És az egy jó és kellemes kiindulási alap lesz.

De ne éld bele magad! Itt többnyire hamar kifulladnak az ilyen írogatások. Ritka a kivétel manapság.

nov. 12. 22:37
 9/10 anonim ***** válasza:
De működik az add önmagad. Kivéve ha nem vagy senki. És a kérdésből ez jön le.
nov. 12. 23:23
 10/10 anonim ***** válasza:
Írd oda hogy van nálad gumi.
nov. 13. 07:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!