Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Tudnátok olyan bemutatkozó szöveget írni nekem, amire válaszolni fognak a nők ebben a rovatban?
Úgy látom, nagyon kevés válasz érkezik a férfiak által itt kiírt társkeresési célú kérdésekre.
Milyen szöveggel lehetne javítani az arányon?
(kérek mindenkit, ezúttal tekintsünk el a "csak add önmagad" típusú tanácsoktól, mert a valóságban nem működnek...)
Ezt nem gondolhatod komolyan. Senki nem tud rólad semmit, mégis mit tudna egy nő írni?
Megjegyzem, egyszer régen egy női ismerősöm megtette nekem ezt a szívességet, akivel eléggé közeli kapcsolatban voltunk. Ennek ellenére olyan vállalhatatlan szöveget írt, amit én sehová nem voltam hajlandó kiírni változtatás nélkül, de ez sem ért sokat.
Nekem nincs igényem ilyesmire.
Először is tudjon helyesen írni, legyen korban számomra megfelelő, magas, normális értékrenddel.
Ha ez stimmel, jöhet a beszélgetés.
Az a gond az itteni kiírásokkal, hogy kb. semmit sem tartalmaznak, csak max. hogy kit keresnek.
Minimális adatok: kor, nem, megye, magasság, alkat, hobbik, az ismerkedés célja
Ezt pl. megdicsérték:
https://www.gyakorikerdesek.hu/ismerkedes__egyeb-kerdesek__1..
Anci ma csak 1 óra számítózást engedett, fel kell menni mc szeróra szólva nincs sok időm babám.
Ez egy jó kezdő szöveg.
Azt írd amit keresel. A siker ezzel se garantált, de annyi előnyöd lesz, hogyha valaki végül rád ír, azzal legalább biztosan ugyanazt akarjátok. És az egy jó és kellemes kiindulási alap lesz.
De ne éld bele magad! Itt többnyire hamar kifulladnak az ilyen írogatások. Ritka a kivétel manapság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!