Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miket kell írni egy nőnek pl. Tinderes ismerkedésnél hogy ne csak egy unalmas small talk legyen, aminek mindig az a vége hogy egyszer csak többet nem válaszol?...
Vagyis hogyan kell online nyomulni egy nőre? Miket kéne kérdezni tőle, illetve milyen témákat kellene feldobni?
Kérlek írjatok pár példát, hogy a gyakorlatban hogy néz ki egy frappáns üzenet, amiből a nő érzékeli hogy nyomulok rá.
30f
Fogadj meg egy tanácsot barátom: kerüld a sablonos "tuti" szövegeket, mert olyan nincs!!! Mindenkit más fog meg.
A neten saját magad kell "eladni", azt amilyen vagy! Azaz azt írd, ami eszedbe jut. Képzeld el, hogy egy buliban vagy és meg akarod szólítani az adott csajt. Mit mondanál neki? Na pont ezt írd le!
Ja és kerüld a túlzott menősködést - a small talk és hasonló szövegfordulatokat. Tiniknél nagyon menő lehet, de 30-as pasiként már gyerekes.
"Képzeld el, hogy egy buliban vagy és meg akarod szólítani az adott csajt. Mit mondanál neki? Na pont ezt írd le!"
Mit mondanék neki? Fogalmam sincs... 😅
Régen sem voltam az a bulizós típus úgy hogy igazából ebben az egészben nincs gyakorlatom..
Tök mind1, mit írsz neki. Első randi után úgyis azt fogja írni, hogy bocsi, de úgy érzem, hogy nem téged kereslek.
Élőben kell ismerkedni, nincs más választás.
#3 Élőben sajnos nem megy. Nagyon zavarban vagyok ha egy idegen nővel kell beszélnem élőben.
Ezért először neten kellene összeismerkednünk, utána talán nem lenne probléma élőben.
Én nem szeretem a mesélj magadról vagy mit lehet tudni kérdéseket, mert túlságosan tágak, az ember nem tudja, hogy most kezdje el írni a memoárját vagy mi, pláne ismeretlenül.
Nekem ami be szokott jönni, az az, ha bármit is kiemelek a profilja alapján (érdeklődés, zene, kutyamacska, stb.) arra kérdezek rá. Vagy esetleg nézek valami aktuális történést és megkérdem mit szólt hozzá (ne ne egy politikai botránnyal kezd, hanem mondjuk egy állatkertben született állattal, menő oldallal, stb.). Utána organikusan érdeklődni kell, szerintem az a jó ha egynelően beszél és kérdez mindkét fél. Nem kell túlbonyolítani, hanem mondjuk a legáltalánosabb és a legérdekesebb vagy egyedibb dolgok között egy átlagosat mondani. Valahogy úgy lődd be, hogy nem most kell megváltani az ismerkedés 10. percében a világot, de azért jobban érezze magát az ember mint egy állásinterjún.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!