Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miket kell írni egy nőnek pl....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miket kell írni egy nőnek pl. Tinderes ismerkedésnél hogy ne csak egy unalmas small talk legyen, aminek mindig az a vége hogy egyszer csak többet nem válaszol?...

Figyelt kérdés

Vagyis hogyan kell online nyomulni egy nőre? Miket kéne kérdezni tőle, illetve milyen témákat kellene feldobni?

Kérlek írjatok pár példát, hogy a gyakorlatban hogy néz ki egy frappáns üzenet, amiből a nő érzékeli hogy nyomulok rá.

30f

szept. 10. 16:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem tetszene, ha engem faggatna, inkább beszéljen magaától valamit. Aztán arra majd reagálok. Ha én írok rá egy pasira, akkor nem kezdek el kérdezősködni róla, hanem magamról, apró-cseprő dolgokról beszélek.
szept. 10. 18:14
 12/17 anonim ***** válasza:
0%

Zavarban vagy... minket meg megöltök. Qrva nehéz lehet pasinak lenni.

Zavarban van...

szept. 10. 18:28
 13/17 anonim ***** válasza:
Te normális vagy, utolsó? Ki öl meg kit?
szept. 10. 18:46
 14/17 A kérdező kommentje:
#13 Én sem értem hogy mire gondol..
szept. 10. 18:53
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj barátom, hogy ha élőben nem tudsz megfelelően kommunikálni, avagy úgymond csajozni akkor a netről sem fog. Tökmindegy mit, miről és mennyit beszélsz a másik féllel, a vonzalmat, kémiát csak személyesen tudod megteremteni.

Ha nagyon mást vár a másik mint amilyen a neten voltál, akkor csalódás lesz neki a találkozó. A netes ismerkedés lényege, hogy a lehető legjobban visszaadd azt amilyen élőben vagy! S hosszas csevegés helyett inkább a mielőbbi találkára koncentrálj.

szept. 10. 21:06
 16/17 anonim ***** válasza:
79%
#5 Akkor gyakorolj, még mindig sokkal könnyebb ezen javítani mint abban bízni, hogy neten menni fog. Mert nem fog.
szept. 10. 21:44
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az első lépés az, hogy elsőre látásra negatív IQ-jú, profilt felszínesen kitöltő, vállalhatatlan adatlapú nőknek nem írsz, akármilyen jól néznek ki és akármennyire kevés a matched. Ha egyértelműen felszínes és buta nőnek írsz, akkor nem kell csodálkozni, ha nem lehet vele normálisan elbeszélgetni.

Onnantól kezdve meg az a legjobb, ha az adatlapjáról emelsz vmit ki, és azzal kapcsolatosan értelmes és érdeklődő kérdést teszel fel, és / vagy megemlítesz magadról vmit, ami kapcsolódik hozzá. Ami felejtős, az a "szia+, "csini vagy, ismerkednék / találkozzunk", "egy ilyen szép nő miért van fent Tinderen", "hú te vagy külsőre nekem az álomnő", "mizu", "mesélj vmit / mesélj magadról"... illetve az ilyen copy-paste-nek ható személytelen "szimpatikus vagy az adatlapod alapján, szívesen megismernélek".

És ne legyen túl nyomulás, szexre utalós... az a legtöbb embernek visszataszító.

szept. 11. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!