Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy egy ideig tök jól megy a beszélgetés online, utána meg vagy eltűnik vagy nem válaszol a másik fél?
Az emberek, főleg itt a tini csajok nagy része csak alkalmi lelki szemetesládát keresnek, nem hosszútávú beszélgető partnert. Magyarán addig tartják fent a beszélgetést még az az érdeküket szolgálja.
Utána jöhet a következő, pár napig azzal is "elvannak" még ki nem polírozza teljesen az egojukat, aztán pattintják szó nélkül. Bár ez igaz mind a két nemre, viszont én azt figyeltem meg és a legtöbb külső tapasztalat is azt támasztja alá hogy a csajokra jellemző ez a szó nélkül lelépés, miután már nem kap elég ingert.
Persze mindjárt jönnek majd cáfolatok, mennyi szemét görény szívtipró férfi vadászik az áldozatokra itt az oldalon... 🤣
Ghostingnak hívják.
Ja, egyébként a netet nem ismerkedésre használja a többség, önbizalom boostnak. Felesleges időpocsékolás szenvedni vele.
Itt a GYK-en anonim módon tényleg nem sok értelme van az ismerkedésnek/beszélgetésnek.
A legtöbb embernek semmi konkrét célja nincsen, csak találni valakit akinek névtelenül elsírhatja a bánatát, vagy csak megkapja tőle a napi önbizalomnövelő adagot (amit az instán éppen nem kapott meg azon a héten).
Ezek a tipikus energiavámpírok, csak elvesznek de cserébe semmit nem adnak.
egy idő után kifúj a téma
vagy ami velem is előszokott fordulni, hogy több emberrel levelezek egyszerre vagy chatelek is és valakinek nem reagálok és később meg elfelejtem
Én ilyenkor találok egy jobbat érdekesebbet ennyi semmi több.;)
21L
Legutóbb azért törölt egy lány, mert egy poénba benne volt az affér szó
Jah, 35 éves érett nő volt elvileg
Mert egy idő után unalmas csak online tartani a kapcsolatot. Ha nem lesz belőle személyes kapcsolat, akkor elhal.
Nincs ebben semmi különös.
Én legutóbb, mikor valami ehhez hasonlót csináltam, akkor volt, mikor idő előtt akartam ismerkedni. Nem voltam még túl az előzőn, de felmentem tinderre, elkezdtem ismerkedni, beszélgetni, de kb egy nap után elment a kedvem az egésztől. Éreztem, hogy nem megfelelő a lelkiállapotom ahhoz, hogy bárkivel kapcsolódni tudjak.
Mivel senkivel nem tartottam még csak ott sem, hogy megbeszéltünk volna egy találkozót, így egyszerűen bármilyen info nélkül töröltem a tindert és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!