Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 28 évesen nehezebb barátnőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

28 évesen nehezebb barátnőt találni?

Figyelt kérdés

Amiatt kérdezem mert sok lány már komoly kapcsolatban, házasságban van. Tehát kevesebb a "választék".

Úgy gondoltam hogy 30 körül már én is házasságban leszek, akár már gyerek is lesz. Most 28 vagyok de nem tudok találni barátnőt.

febr. 16. 09:02
1 2
 1/13 anonim válasza:
36%
Valogass a 20 eves lanyok kozott. A ferfiaknak az aranykor 32-40 kozott van.
febr. 16. 09:13
 2/13 anonim ***** válasza:
75%
Ha átlag feletti vagy akkor találsz.
febr. 16. 09:20
 3/13 anonim ***** válasza:
46%

Férfinak nehéz találni mert nők tudnak válogatni a lyukal, gyakorlatilag kilométeres sorba állnak egy átlagos vagy szép kinézetű nőért kanos férfiak tömegei. Ezért a nők nehezen adják magukat mert akárkit megkapnak.

Férfiért nem áll sorba senki mert a farokra nincs igény a lyukal ellentétben.

febr. 16. 09:32
 4/13 anonim ***** válasza:
50%

"Most 28 vagyok de nem tudok találni barátnőt."

Adjál lejjebb az igényekből. Például helyes arcú nő nem áll le átlagos arcú férfival aki keres nettó 280 ezret, csak akkor áll le veled például ha nettó 700 at kereső kamionsőfor vagy, esetleg főnök vagy az audiba nettó 800 ért.

febr. 16. 09:45
 5/13 anonim ***** válasza:
69%
Olyan tekintetben nehezebb, hogy 28 évvel kevesebb időd van párt találni, ugyanakkor minden korosztályban elég csak egy személy, aki megfelel. Ismerősök nagyanyja 78 évesen talált párt, nem gondolom, hogy kor probléma, inkább a magas elvárás és nem cselekvés az.
febr. 16. 10:01
 6/13 anonim ***** válasza:
38%

Nekem is hasonló terveim voltak, aztán tavaly, év végén beütött a szingliség egy hosszú kapcsolat után. Eleinte én is azt hittem problémám lesz az ismerkedéssel, mert első komoly barátnő volt.

A környezetemben azt látom, hogy sokan nagyon ráfeszülnek a témára és azért nem jön össze nekik. Nem tartom magam kifejezetten jóképűnek, mégis, a szerény 175cm magasságommal (annak ellenére hogy egyesek szerint 190 alatt észre sem vesznek a nők) sok "lehetőséget" látok. Friss élmény, Valentin napon legjobb barátommal és a barátnőjével elmentünk bulizni. Azt hittük, hogy nagyrészt fiúk lesznek, ennek ellenére rengeteg "jó" szingli nő volt, és nem egy jött oda táncolni, nyomulni. Ezen kívül igazából bárhol lehet ismerkedni, de a saját kategóriájábol kell választani es úgy kell hozzá állni, hogy ne érdekeljen, ha nem jön össze, van még nő a földön.

febr. 16. 10:19
 7/13 anonim ***** válasza:
62%
Igen, a csajok most a magas, vékony, szép arcú tinifiúkat akarják.
febr. 16. 12:02
 8/13 A kérdező kommentje:
Én pont magas és vekony vagyok de észre sem vesznek.
febr. 16. 12:18
 9/13 anonim ***** válasza:
46%
Mert a mostani preferenciàkhoz képest öreg vagy és nem helyes.
febr. 16. 12:20
 10/13 anonim ***** válasza:

Nem helyes az arcod akkor hiába vagy magas vékony. Meg mint írtam a nőkért kilométeres sorokban állnak, rengeteg magas vékony próbálkozik náluk. Képzeld nem te vagy az egyetlen, nőkért nagy a kereslet szex miatt. Most képzeld a nők helyébe magadat. Nők körülbelül olyan helyzetbe vannak mint egy jól fizető állás. Nagy a tolongás értük, csak annyi a különbség hogy az állásnál a penzért addig a nőnél a szex miatt versengenek a férfiak.

Sajnos ez ilyen világ.

febr. 16. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!