Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért írják sok helyen, hogy külföldön nehezebb párt találni?
Egy 30 ezres kisvárosban élek, és hát korban hozzám illő lány alig van. (18-25 korosztály, nincs főiskola itt meg semmi olyan ami vonzó lehetne egy fiatal lánynak)
Rengetegen írják, hogy hiába megyek ki külföldre, ott még nehezebb barátnőt találni.
De miért is? Hiszen oké hogy sok férfi is kimegy, de mellette hány huszonéves lány is kimegy szerencsét próbálni?
Kezdem azt hinni, hogy itthon már senki se marad...
Vagy felejtsem el az egészet, cuccoljak össze és irány Kecskemét, Pest, vagy Szeged?
Két okból.
1: Fiatal nő egyedül legfeljebb akkor megy ki, ha a legősibb szakmát műveli, a többség a párjával együtt lép le. Egy több százezeres nagyvárosban keresgélhetsz egy darabig, mire találsz egy magányos lányt.
2. Ha már külföldön van a csaj, akkor nem egy csóringer magyar vendégmunkással fog összejönni, hanem egy helybélivel, akivel jól is jár, mert az életben többé nem kell hazajönni, csak a Balatonra turistának.
3. Helyi csajoknál azért nem lesz lehetőséged, mert ott te nem leszel más, mint egy koszos balkán bevándorló, aki alig beszéli a nyelvet, és kulimunkát végez. Ha sebész lennél vagy nőgyógyász, az kicsit más, de akkor itthon se lenne gond becsajozni.
Abba meg nyugodjatok már bele, hogy pont annyi lány van minden korosztályban, mint fiú.
Sőt, ha hozzáveszed, hogy több férfi megy külföldre, mint nő, tele van az ország szalmaövegyekkel, akiknek jól jönne, ha néha valaki leápolja.
Nem véletlen, hogy sok pasi kint dolgozik valahol külföldön, és itthon tartja a kapcsolatot valami barátnővel, ugyanis kint élve nem talált magának senkit.
Ha neked a magyar lányoknál sincs sikered, akkor pont te leszel az, aki majd ott felszed valakit? Ne viccelj!
kétlem, hogy annyi lány van pl a huszas korosztályba mint férfi...még így is, hogy csomóan kimennek külföldre.
De ha így van ahogy mondod, akkor mind otthon ül? mert városba alig látni, szórakozóhelyen szintén, de lassan már a kávézókba, de akár a boltokba is alig alig.
És itt vallják sokan hogy a netes ismerkedés fúúú de gáz...akkor mégis hogyan?
Nem azt mondtam hogy kint akarok becsajozni...sem azt hogy fel akarom adni, és ide fogok járni hisztizni hogy senkinek sem kellek.
Az érdekel hogy miért találkozok alig, egyáltalán az utcán is lányokkal?
Talán a korodbeli lányok elmentek a környező nagyobb városokba főiskolára/egyetemre/dolgozni, és azért nincs pont a közvetlen környezetedben nő. Amúgy szerintem már csak azért is nehezebb külföldön párt találni, mert akármilyen jól is beszéled az adott ország nyelvét, az nem ugyanaz, nem anyanyelved, nem az az ember vagy, és biztosan előfordulhatnak meg-nem értésből adódó konfliktusok, nehézségek. Másrészt meg ha magyar lányt szeretnél, aki kiment külföldre, akkor azt elég nehéz megtalálni, mert igen, rohadt sokan mennek el itthonról, de nem mindenki ugyanoda, pont annak az országnak ugyanannak a városának ugyanabba a magyar-gettójába. Hol találnád meg azt az (egyedülálló) lányt külföldön, akit itthon nem találsz?
Szerintem először többet érnél vele, ha az amúgy is értelmetlen kisvárosból (mégis, aki nem nyugdíjas vagy földműves/állattenyésztő, mit akar kezdeni magával egy faluban???) elvándorolnál egy közeli nagyobb városba, és ott már tuti, hogy sokkal több pozitív élmény érne.
igazad lehet.
Ebbe a városba a barátnőmmel költöztem pár hónapja, viszont a kapcsolatunk tönkrement, szóval szívás.
A munkahelyem viszont nagyon tetszik, és sajnálnám itt hagyni. Egyenlőre. Remek a légkör, mindenki kedves, nem szakadok meg a munkába, és jól is fizetnek. 4 éve dolgozom összességében, de ilyen jó helyem még nem volt.
Oké ez kifogásnak hangzik, de én inkább szempontnak gondolom. Mindenesetre ha még sokáig így lesz, akkor tényleg szedelőzködnöm kell..:/
Német iparvárosban dolgozom.
Sok bevándorló van itt. Főleg férfiak.
Van rengeteg sötét bőrű menekült. Leginkább férfiak.
Gondolod itt könnyebb helyzeben lennél, mint Magyarországon, ahonnét többnyire a férfiak
mennek külföldre dolgozni? Nem beszéltem még a nyelvi nehézségekről. Leszólítasz egy német nőt. Tudsz vele folyékonyan beszélgetni? Gondolod az álma egy balkáni férfi? Tapasztalatom szerint lehet német nőt kapni. A választék legaljából.
Szerintem en szoktam írni, ezt kommentbe, mivel en vagyok az egyik legtöbbet ezen az oldalon, kulfoldon elő magyarként, szeretem ezt az oldalt Nah.. :)
Azt szoktam mondani, a szingli, csinos, magyar lanyok száma konvergál a nullához. Ebben a városban ahol en elek ez kb harmad akkora mint Budapest, s szerintem olyan 4-5000 magyar élhet itt. Az elso szempont, hogy egyedülállókent sokszor meg fiúk sem mernek belevágni, nem hogy a lanyok. Igy kb 4-5 tobb fiú van mint lany s ebben benne vannak a párok női tagjai is. Másik ha mar volt annyi talpraesettseg es elszántság a lanyban, hogy külföldre költözzön, akkor külföldi pasival fog kezdeni, mert az a kaland. S igen ha megkérdezed őket, természetesen mindenki tagadni fogja, nem azert van vele mert külföldi, csak hat pont ugy jött ki. Csak nekem ebben az a fura, hogy tényleg majdnem mindenegyes lanynal előfordul ez a "veletlen". Tudom, tudom woodoo meg magic csillagok-állása stb..
Szoval a magyarok szinte kilőve, van egy-ket lany akit ismerek es szingli de ok meg külföldi viszonylatban sem számítanak meg átlagosnak sem igy valóban nehezebb part talalni, de ok is kapnak lehetőségeket..
Ha jol el van látva külföldivel az a régió akkor azert nem lehetetlen talalni mást, pl a lengyel lanyok csinosak is es értelmesek is, a barátaim akik külföldi lányokkal vannak kivétel nélkül lengyelekkel jöttek össze, de ehhez folyekony nyelvtudás kell, valamint valami plussz amivel meg fogod a lányt, s itt lehet ugye sokrétű, jo humorod van, stabil egzisztencia, stb. Nekem meg nem jött össze sajnos, de azert kevés ember mondhatja el magáról, hogy randizott, finn, lengyel, brazil, litván, es magyar csajjal is az életében.
Ami itt a tendencia az az "importnő", otthon meg ismersz valakit es kihozod magadhoz, nem szokott olyan alkalom lenni, hogy ha hazamegyek, hogy ne tudjak összehozni egy randit, annyival egyszerűbb otthon, de ezt hozzáteszem Budapesten.
Egy dolgot nem említett meg senki,a lényeget. Ezekhez mind jóképűnek KELL születni,jó genetikával. Hogy ilyen-olyan sikereid lehessenek,vagy legalább kapjál esélyt arra,hogy megismerjenek a nők...
Budapesten élek, itt is éltem mindig.
Egyetlen egy csajtól nem kaptam soha esélyt sem,legalább annyira,hogy megismerjen rendesen,és randizzunk stb.
Sosem értettem,miért hiszik azt,hogy Pesten olyan jó,baromira nem. Kivéve persze,aki jóképűnek született. Attól hallgathatod,hogy 2-3 csajjal is kavar egyszerre,sokszor barátnője mellett is...
25/F
nem vagyok egy adonisz én sem.
de nagyobb városban, ahol már van egyetem, fősikola nagyobb létszámú, csak csak több a lány, mint itt, ahol gimi vagy szakközép után mindenki elzúz a fenébe.
Úgy bírom,amikor az ilyen kis nyomik azon keseregnek hogy más pasik bezzeg csalhatják a barátnőjüket 4-5 lánnyal. És ezek hívják magukat "rendes" srácnak. Egy normális embernek egy darab barátnő kell, és az nem CSAK a külső függvénye. Mármint ha nem felcserélhető tucat lányokat akar, de az ilyen kis picsogó azt akar, mert csak a külsőre megy és azon kesereg, hogy ő nem kell senkinek.
Na mindegy, bocsáss meg kérdező, csak az előző válaszoló elindította bennem ezt a gondolatmenetet. Hogy a te kérdésedre is válaszoljak: külföldön is könnyű barátnőt találni, de nem feltétlenül egy magyar lányt. Attól függ, mit dolgozol, legjobb az önkéntes munka,ott sok a lelkes fiatal. Persze nagyon jó nyelvtudás kell.
Viszont ezzel az erővel jobban jársz egy nagy várossal. Főleg Budapesttel.
Viszont ha biztos állásod van amit szeretsz azt meg rizikós otthagyni. Én a helyedben adnék egy esélyt a netes társkeresésnek, vagy elmennék valami főiskolára. Mert így a helyezted nem rózsás....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!