Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
34 évesen tényleg itt a vége? Vagy olyanok ismerkednének velem aki orszàg màsik végén él vagy nagypapa korú
Figyelt kérdés
Elvagyok keseredve.Mit rontok el? Semmi olyat nem vàrok el amit én ne tudnék nyùjtani. Jah ne felejtsem el megemlíteni, pàr fiatal is ír, de kizàròlag kalandra.2022. okt. 31. 15:11
1/28 anonim válasza:
Pont 34 vagyok én is. Csak férfi.
Mik a feltételek? 😀💪
2/28 Noren1989 válasza:
Így van. Elvàltként plàne.
Kapa, harang ésatöbbi.
3/28 anonim válasza:
kétlem, anyum pár éve, 45 évesen is talált magának valaki mást, 34 évesen végképp nem vagy reménytelen eset
4/28 anonim válasza:
Semmit nem rontasz el, csak hát ez nem megy egyik napról a másikra. Türelem, kitartás Neked!
5/28 anonim válasza:
34 évesen?
Ne viccelj, még előtted van legalább ugyan ennyi év.
6/28 anonim válasza:
Azért sok mindentől függ ez.
Hogy nézel ki, adsz-e magadra.
Önálló vagy-e, van-e gyermeked már.
Itt a kor, a 34 év ami a legkevésbé is számít.
7/28 anonim válasza:
Azt rontod el, hogy kevés emberrel ismerkedsz. Nem mindegy, hogy évente van 10 randid, vagy havonta van 10.
8/28 A kérdező kommentje:
6 Ahogy írtam nem vàrok el olyat amit én ne tudnék nyùjtani. Nincs gyerekem. Vàllalkozàsom van nem eltartòt keresek.
2022. okt. 31. 15:54
9/28 anonim válasza:
És külsőre is csinos vagy?
Mert ha igen akkor már csak a személyiségeddel lehet baj.
10/28 anonim válasza:
Te vagy az aki két-három napja is írtál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!