Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nagyszüleim Sosem csókolóztak, mert a papám undorodik tőle. De akkor a szextől mért nem undorodik? :D
A nagymamám mesélte, hogy nagypapámmal Sosem csókolózott, mert ízléstelennek tartja.
Elgondolkoztam rajta, hogy akkor a szexszel mért nincs bajuk? :D Szerintetek?
U.i. Komolyan kérdezem, pls, ne rakjátok át a humor kategóriába, mert ott az életben nem kapok normális választ. :D
Az én nagyszüleim sem csinálták sosem szerintem, mégis itt vannak.
Sajnos én se vagyok egy csókkirály, a nyálnak olyan savanyú íze van szerintem, nem rajongok érte. De attól még miért ne lehetne minden más "okéj?"...?
Normális választ szerintem itt se fogsz kapni.
Minap néztem a tv-ben egy dokumentum filmet afrikáról.
Ott sem szoktak csókolózni. Viszont egy pasinak 7 felesége és 100 gyereke volt. A szexel nekik sincs bajuk.
Talán arra vezethető vissza, hogy régebben, amikor még nem volt turmix, a nők megrágták az ételt és onnan "köpték" bele az gyerek szájába. Nagypapáink idején is így volt. Afrikában meg a kis bennszülött falukban ma is.
Így vissza gondolva....Egyszer Fekete Pákó, valamilyen celeb riportban is erről nyilatkozott, valahogy pont így. A felesége is megerősítette, hogy Pákó nem tud és nem is szoktak csókolózni.
Ez egy rejtély marad hidd el.. :D
De nem Ő az egyetlen, aki így van vale ..
Nekem pl az nem tetszik, hogy nem tudják egyesek, hogy a nyelves csók otthonra / az ágyba való, ráadásul szarul is csinálják, ami eleve borzasztóan idegesítő + utána a nyáltól tocsogó arcukat a kezükkel törlik le.. Ami 1.) koszos .. 2.) azzal fog kezet, kilincset stb..
Nahh ettől én is rosszul vagyok.
Lehet anno szegények láttak ilyet, és elment a kedvük.. :/ :D
Nem értem az utcán miért nem elég egy ' sima csók, azt is lehet full szenvedéllyel!
Jesszusom a csók a legjobb dolog szerintem a világon... 39/F
Csak az a baj, hogy foglaltként már csak a páromtól kapnék akinek meg szintén nem annyira fontos :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!