Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Jó pasi kövér feleséggel? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó pasi kövér feleséggel? Mit gondoltok?

Figyelt kérdés

A feleség korábban vékony és csinos volt, később mindketten felszedtek jópár kilót, különösen a nő, amit már évek óta nem tud leadni. A szülések teljesen felborították a hormonháztartását és már 7 éve erősen túlsúlyos kb 25-30 kg plusz. Mindent megpróbált, hogy leadja ezt a felesleget, de semmi nem segített. Arcra sosem volt különösen vonzó, viszont tényleg nagyon csinos volt.

A pasi mindig is mackósabb alkat volt, viszont pár éve teljesen megváltozott, totális életmódváltás, sportol, lefogyott, évek óta tartja a súlyát. Évről évre egyre sármosabb, jóképűbb, nagyon igényes, ad magára.

A nő egész nap otthon van.

Tipikus kirakat életet élnek, utazások évente többször, beállított karácsonyi fotók, minden létező apró mozzanat megörökítve, kiposztolva, amiken nagyon látványosan megjelenik a két fél eltérő változása. A nő már legalább 2-szer akkora, mint a férfi és néhány fotón pl leggings, pulcsi kombó, tehát már az öltözködésben is mintha elkényelmesedett volna.

Egy ilyen felszínes, mindent kipakolok mentalitással hogyan férhet meg ez a különbség kettejük között?

Ráadásul a férfi nagyon sikeres a munkájában, maximalista, eléggé törtető, nem az a finomlelkületű típus. Vagyonos vállalkozó.

Szerintetek ez az egész milyen hatással lehet a házasságukra?

2024. máj. 17. 23:42
1 2 3 4 5 6
 51/51 anonim ***** válasza:
70%

Nem tartom magam egy nagyon sikeres, és jóképű férfinek, de a környezetemben a legtöbben annak ítélnek meg: 29 évesen van saját lakásom, viszonylag jó autóm, komoly jó állásom. Magas vagyok, viszonylag sportos alkattal. A barátnőm pedig: 165 cm és most kb 105 kg. Mióta összejöttünk, még hízott, és tisztában vagyok vele, hogy hajlamos még hízni. Voltak vékony, úgymond fullos nőim is, de mind mérgező kapcsolat volt. Vele pedig minden szuper. Az ágyban úgy elintéz, hogy csak na, mindig azonnal feláll rá már előjátéknál is. Rendesen bejön így ahogy van. Mikor összejöttünk, féltem, hogy sokan beszólogatnak majd, de meglepően kevés a negatív visszajelzés. Persze, volt aki finoman beszólt, de már leszarjuk. Évek óta együtt vagyunk, a kapcsolatunk nagyon harmonikus, imádok vele lenni. Igen, férfi vagyok, megnézek én is más nőket, de sosem csalnám meg. Lassan 4 éve együtt vagyunk, nehéz dolgokon is túlvagyunk együtt, úgy érzem, benne maximálisan megtudom bízni.

Szóval van ilyen is kedves kérdező. Csak egy példa.

2024. máj. 20. 07:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!