Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó pasi kövér feleséggel? Mit gondoltok?
A feleség korábban vékony és csinos volt, később mindketten felszedtek jópár kilót, különösen a nő, amit már évek óta nem tud leadni. A szülések teljesen felborították a hormonháztartását és már 7 éve erősen túlsúlyos kb 25-30 kg plusz. Mindent megpróbált, hogy leadja ezt a felesleget, de semmi nem segített. Arcra sosem volt különösen vonzó, viszont tényleg nagyon csinos volt.
A pasi mindig is mackósabb alkat volt, viszont pár éve teljesen megváltozott, totális életmódváltás, sportol, lefogyott, évek óta tartja a súlyát. Évről évre egyre sármosabb, jóképűbb, nagyon igényes, ad magára.
A nő egész nap otthon van.
Tipikus kirakat életet élnek, utazások évente többször, beállított karácsonyi fotók, minden létező apró mozzanat megörökítve, kiposztolva, amiken nagyon látványosan megjelenik a két fél eltérő változása. A nő már legalább 2-szer akkora, mint a férfi és néhány fotón pl leggings, pulcsi kombó, tehát már az öltözködésben is mintha elkényelmesedett volna.
Egy ilyen felszínes, mindent kipakolok mentalitással hogyan férhet meg ez a különbség kettejük között?
Ráadásul a férfi nagyon sikeres a munkájában, maximalista, eléggé törtető, nem az a finomlelkületű típus. Vagyonos vállalkozó.
Szerintetek ez az egész milyen hatással lehet a házasságukra?
39, gondolom a 35-ös is te voltál. "És meglepő, de akinek elég érdekes a saját élete az pont telibe fossa mások életét. Nemhogy még kérdéseket írogat ki róluk."
Pontosan, ez az oldal lényege, hogy megkérdezzünk olyan dolgokat, amikre kíváncsiak vagyunk.
"az a kérdésem, hogy az ismerősöd, a felszínes nő miért nem sportolt, diétázott?"
Bár ez nem tartozik a kérdés tárgyköréhez, de oké, megválaszolom. Igazából tettek ők bőven azért, hogy mindketten elhízzanak. Mint írtam, habzsi dőzsi van rendesen, utazások, programok, mindig ment a zabálás, a becsekkolások mindenféle cukrászdába, étterembe. Szórják a pénzüket, hedonisták, soha nem sportoltak. A nő fiatalon nagyon csinos volt, gondolom akkor még más volt anyagcseréje, nem látszott meg a kajálás. A terhességek során sokat hízott, és ezt már nem tudta leadni, felborult a hormonháztartása teljesen.
Utána mindketten próbálkoztak az életmódváltással, ami a férfinak sikerült is, viszont a nőnek nem vált be semmilyen fogyókúra sem. Sokmindent kipróbáltak, amilyen fogyókúrás módszert csak el tudsz képzelni, ami elérhető a piacon, abból mindent. Tápszerek, étvágycsökkentők stb. A nő csak kb pár kilót tudott leadni ezektől, a változás nem volt látványos. Kb 7 éve ugyanúgy néz ki.
Azt én sem értem, hogy pl műtéti beavatkozásra, plasztikára miért nem került sor, talán a gyerekek miatt, vagy fél tőlük, vagy nem is jelente igazi megoldást. A zsírleszívás is csak helyi korrekciókra jó, egyszerre max 3 kg zsírt tudnak leszedni úgy tudom, a gyomor bypass meg egy nagyon drasztikus megoldás, és azért 30 kg súlyfelesleggel talán nem is szokták ezt az opciót választani. Szóval hiába van pénz, úgy tűnik, akkor sem találták meg a megfelelő megoldást, hiszen ha lenne ilyen, már rég nem küzdene súlyfelesleggel.
Szerintem is a diéta nem tartása, és a nulla mozgás a ludas. A helyzetét ismerve persze neki 10-szeresen nehéz, de az ehhez szükséges 10-szeres energiabefektetést nem teszi bele valószínűleg.
Ha szereti akkor x vagy y kilóval is szereti, és ha szereti akkor vonzódik is hozzá. Nem mindenki a felszínt kapírgálja amikor párt választ.
Engem pl szeret a férjem, akárhány kg vagyok, történtek nagy változások az évek alatt, mióta együtt vagyunk, nem ezen múlik. És én is szeretem őt ugyanúgy. Nála is történtek, de az érzéseink attól még nem változnak.
Igazából mindenféle választ kaptál, melyikkel voltál elégedett?
Mert irigynek tűnsz és minek tartod velük a kapcsolatot, ha nem bírod őket?
Kérdés hogy jól áll - e neki a kövérség. Van aki nagyon szexin hízik. Én pl. sajnos nem. Egy eldeformálódott antinő lennék elhízottan.
És meg tudom érteni ha valaki már nem kívánja már a 20 kilóval több feleségét, férjét. Még ha szereti is. Aztán vagy félrelép, vagy megoldja maga, esetleg csukott szemmel egy gyors menet. Vagy beleszeret másba 🤷 Ez van. Nem kell a sok álszenteskedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!