Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó pasi kövér feleséggel? Mit gondoltok?
A feleség korábban vékony és csinos volt, később mindketten felszedtek jópár kilót, különösen a nő, amit már évek óta nem tud leadni. A szülések teljesen felborították a hormonháztartását és már 7 éve erősen túlsúlyos kb 25-30 kg plusz. Mindent megpróbált, hogy leadja ezt a felesleget, de semmi nem segített. Arcra sosem volt különösen vonzó, viszont tényleg nagyon csinos volt.
A pasi mindig is mackósabb alkat volt, viszont pár éve teljesen megváltozott, totális életmódváltás, sportol, lefogyott, évek óta tartja a súlyát. Évről évre egyre sármosabb, jóképűbb, nagyon igényes, ad magára.
A nő egész nap otthon van.
Tipikus kirakat életet élnek, utazások évente többször, beállított karácsonyi fotók, minden létező apró mozzanat megörökítve, kiposztolva, amiken nagyon látványosan megjelenik a két fél eltérő változása. A nő már legalább 2-szer akkora, mint a férfi és néhány fotón pl leggings, pulcsi kombó, tehát már az öltözködésben is mintha elkényelmesedett volna.
Egy ilyen felszínes, mindent kipakolok mentalitással hogyan férhet meg ez a különbség kettejük között?
Ráadásul a férfi nagyon sikeres a munkájában, maximalista, eléggé törtető, nem az a finomlelkületű típus. Vagyonos vállalkozó.
Szerintetek ez az egész milyen hatással lehet a házasságukra?
Felesleges ezen rugózni. Aki csal vagy otthagyja az embert valaki másért, az akkor is megteszi, ha a partnere nem változott meg. Aki pedig hűségesebb, az kitart a választottja mellett a vátozás ellenére is. Ez a ritkább.
Nem tudhatjuk, valójában mi folyik a négy fal közt. Javaslom, foglalkozz magaddal, ha te is felszedtél egy csomót.
Ha a férfi képes volt életnódot váltani, akkor a nő is tudna, ez csupán akarat és önkontroll kérdése.
A volt feleségem anyja kövér volt, és az elején mondtam is neki, hogy félek, hogy ő is elhízik majd. Fogadkozott, hogy nem, pedig de.
A sors iróniája, hogy a súlyának semmi köze nem volt a váláshoz, de a mostani barátnőm 50 évesen is csinos, mert ad.magára.
20, nem értem. "Talán nem olyan felszínes és sekélyes"
Akkor ezek szerint nem jött át teljesen, amit írtam. Náluk felszínesebb, sekélyesebb embereket tényleg nem ismerek. Ha beszélgetsz velük folyamatosan a pénz a téma, kocsi, nyaralások, minden egyes alkalmat megragadnak, hogy valamilyen téren fényezzék magukat. Tipikus kirakat élet, rongyrázás, amit csak el tudsz képzelni. Most bezzeg hogy bevédi őket mindenki, de ha látnátok kikről van szó, ezeket a típusokat utálja kb mindenki. A nő is az az igazi mindenkit lenéző, megvető hárpia, akinek egyetlen barátja sincs. Kitartott luxusfeleségnek indult, csak hát ugye meghízott.
A többi válaszolónak is írom, itt nem csak szimplán arról van szó, hogy a nő meghízott, a pasas meg vékony. Ha csak ez lenne a helyzet, valószínű én is ugyanezeket írnám, gondolnám.
Óriási változáson ment át mindkettő, csak ellenkező irányba. A pasi nagyon durván változott előnyére, mindig egy mackósabb alkat volt, aki imádott enni, most meg odafigyel arra mit eszik, sportol, új frizura, egy 10/10-es férfi lett, aki ráadásul gazdag is, sikeres üzletember. A nő meg kb szétfolyik mellette a képeken, sőt már előkerült a leggings és a pulcsi kombó is.
#23 el sem olvastam a válaszod, csak az első 3 mondatot. Utálod őket, kényszerből tartod velük a kapcsolatot, ahogy valamelyik kommentedben írtad. Miért? Akkor a te házad táján is bőven akad probléma, ha olyan emberekkel vagy kapcsolatban, akiket a pokolra kívánsz.
Hidd el tudják és látják, hogy változtak. Nem tudhatod mi az oka.
Azért támadnak téged, mert rosszindulatú vagy. Minek tartod velük a kapcsolatot? Hogy köpködhess????
Aki mindenre panaszkodik, azt csak sajnálni tudom. Têged meg pláne, hogy egy szimpla ismerős páron így rugózol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!