Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kövér a feleségem már nem vonzódok hozzá mit csináljak?
Nem célozgatni kell, hanem értelmes emberek módjára leülni, és elmondani neki, hogy ha így folytatja, el fogtok válni. Szex nélkül csak lakótársak vagytok, az pedig az egészsége szempontjából sem mellékes, hogy rendbe hozza a testét. Nyilván nem kell fitnessmodellé gyúrnia magát, de egy ápolt megjelenés nem kivitelezhetetlen a mai világban.
Ha meg annyira igènytelen és buta, hogy ezt nem fogja fel, nem kár érte.
Mond meg neki, de lehetőleg ne ilyen nyersen, mint ahogy itt is. Beszéljétek meg...miért hízott el? Bánatában eszik? Netán Te vagy a bánat oka?
Mond, járjon edzeni, addig tanulsz a gyerekkel, vagy elintézed a befizetéseket, vagy járjatok együtt.
Gondolom, neked nincs szükséged rá, maga vagy a megtestesült szépség. Stílusodból ítélve...:(
Figyelj, megértem, hogy nem szereted a kövér nőket és nem véletlen normál alkatú, karcsú,sportos vagy vékony nővel jöttél össze, de nincs benned annyi, hogy ezt szemtől-szembe, ne tajparaszt módjára, de megmondd?
Valahogy így:"Figyelj szívem, megértem, hogy a gyerek + háztartás kombó mellett nehezebb lefogyni, de jó lenne, ha megpróbálnád, mert olyan csinos voltál annak idején és neked is jót tenne egy kis mozgás."
Ebben még semmi sértő nincs.
Nem az a baj, hogy meghízott, hanem, hogy nem szereted. Ha szeretnéd, inkább azon lennél, hogy megbeszéld vele, egyáltalán, beszélgessetek sokat, szervezzetek közös programokat, újra visszahozni az intimitást és elmondani neki, mennyire kívántad régen amikor csinosabb volt és mennyire vágysz rá hogy most is tegyen érte. De így is szereted.
Persze ez nem fog megvalósulni, mert nem szereted, csak elvársz. Ha ezt így megmondanád nekem, hogy elválsz ha nem fogyok le, én lefogynék. És lehagynálak azonnal. Más férfinek adnám amit te nem érdemelsz meg, mert egy tuskó vagy. Lehet támogatni a másikat, de ha nincs mögötte valódi szeretet csak elvárás, nem fog sikerülni neki, vagy nem is akarja majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!