Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ajándéktárggyal lepjem meg a feleségem?
Már szinte mindene megvan, full extrás porszívó, konyhai gépek, ruhája is van elég, másrészt úgy se tudnék választani.
Kellene valami eredeti.
A keret 50 ezer forint.
Sajnos semmi nem jut eszembe, pedig néztem a Bónusz Brigádot is.
Gondoltam könyvre, de annyival nem akarok előállni.
Köszönöm a válaszokat.
Oda majd megyünk, másrészt 50 ezer karcsú.
Teraszra kellene ülőgarnitúra.
Gratulálok, hogy az értelmi szinted odáig terjed csak, hogy ülőgarnitúra kéne, meg porszívó..stb.
Ezek nem szülinapi ajándékok!
Vegyél neki akkor parfümöt, könyvet, ékszert..stb. Vagy készíts saját kezűleg ajándékot!
#6 "ahol nincs ilyen gép oda mindig viszek műanyag poharat meg tányért meg evő eszközt vendégségbe :)"
Bocsi, tudom, hogy jó szándékból írtad a választ, de ez baromira paraszt dolog. :D Háziasszonyként hót ziher, hogy vérig sértődnék, ha beállítanál egy marék műanyag vacakkal, csak mert nincs mosogatógépünk...
Mellesleg az sem igaz, hogy sokkal jobban mosogat a gép, mint kézileg. Gyorsabb, kényelmesebb, az igaz. :) De nem olyan aprólékos, odafigyelő, mint egy gondos háziasszony.
Ennek ellenére az ötlet, mint ajándék tök jó, ha nincs, én is imádom, de ez a viszek műanyagot... hát bmeg. :D Csodálom, hogy még senki nem vágott pofán, a nők erre azért érzékenyek. :D
néztem volna nagyokat, ha a férjem porszívót vesz a szülinapomra, vagy bármilyen más alkalomra...
legutóbb bővíthető súlyzószettet kaptam, mert SZABADIDŐMBEN sportolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!