Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ha a feleségem elutasít szex...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a feleségem elutasít szex terén úgy érzem mintha teljesen lerombolná ezzel az önbizalmamat, elveszi a kedvem mindentől és bele vagyok fásulva dolgokba, hogy lépjek túl?

Figyelt kérdés
Sajnos elég sokszor elutasít ezért olyan minden sz@r hangulatban vagyok elég sűrűn. Ha néha sikerrel járok akkor pár napig minden király. Csak elég ritka az ilyen.
2018. máj. 1. 01:14
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
10%

hát...ha nincsen hitel meg közös vagyontárgyak,akkor keress egy másik nőt és ha tuti akkor ezt a kelletlent pattintod.

a másik megoldás,hogy adsz még esélyt a dolognak és megleped mindenfélével,viszel virágot,szóval kb újra elcsábítod és nem úgy állsz neki a kúrásnak,hogy ez bizony nekem jár.

a 3. megoldás,hogy nem tökölsz és úgy állsz oda,hogy nincs apelláta itt dugás lesz és kész.

mert az is lehet hogy pont ezt a határozott kezdeményezést a vad szenvedélyt az irányítást hiányolja azért kelletlenkedik.

2018. máj. 1. 01:19
 2/35 A kérdező kommentje:
Van gyerek, lakás, hitel, tehát minden! Próbáltam már szinte mindent, megteszek neki amit tudok. Annyit beszéltünk már erről, hogy én unom. Kissé olyan sakk-matt helyzetben vagyok!
2018. máj. 1. 01:22
 3/35 anonim ***** válasza:
10%

nah pont ez az.

olyan helyzetet kell előidézned,hogy sakk pozícióba kerülj.

attól nedvesedik a bugyi ha elfogynak az érvek.

pont ezért is a csábítás valójában arról szól,hogy leszereled a nő összes érvét.

szerintem menj el lakásos örömlányhoz dugni,fedezd fel velük újra azt a vagány dugni szerető fickót,aki azelőtt voltál,mielőtt ez a nő megpróbált kasztrálni.

töltődj fel velük és ha sikerült visszanyerni az eredeti énedet meg fogod látni,hogy mi a hiba a jelenleginél,vagy azt,hogy nem kell a sza-rban ázni mindenáron,hanem ki lehet belőle mászni a partra is akár.

2018. máj. 1. 01:50
 4/35 anonim ***** válasza:
2%
*nah,hogy te mondhasd azt hogy sakk.
2018. máj. 1. 01:51
 5/35 anonim ***** válasza:
9%

Gondolom az elején még teljesen lelkes, és odaadó volt, bevállalta a dupla mélytorkot is...

Így megy ez, tipikus eset.

Én elkezdenék gondolkodni más jövőn, ilyen nő nélkül.

2018. máj. 1. 02:59
 6/35 anonim ***** válasza:
90%
De mit mond, miért nincs kedve a szexhez? Amikor van szex, azt élvezi? Mindig ilyen volt? Mi okozta a változást?
2018. máj. 1. 06:46
 7/35 anonim ***** válasza:
84%
Valami változott, hogy nem kellesz neki. Én pl kimondottan utálom, ha este a férjem csak rám akar fordulni rángani egyet. Azért be csak ennyi legyen már.
2018. máj. 1. 07:21
 8/35 anonim ***** válasza:
54%

Azèrt a 69%-nak elég érdekes elképzelései vannak a párkapcsolatról...

Csak én, én, én, az, hogy a másik mit akar, az le van szrva, legalábbis szerinte! Kössz, így nekem se lenne kedvem dugni!

Kérdező, lehet, hogy neked csak az a két perc kell és az elég is, hogy "kiràlyzl" legyél, a feleségednek meg kicsit több kellene annál, minthogy valaki beleürítsen, csak hogy királyul érezze magát utána!

Fordítok:ha a nejed azt érzi, csak egy lyuk, akit meg lehet dugni, az nem éppen vágyfokozó!

Nézzük a körülményeiteket:van idő dugni? Mennyi idős a gyerek? Tudtok-e kettesben lenni? Van-e egyéb stresszforrás a kapcsolatotokban(család, anyagiak stb)?

2018. máj. 1. 07:40
 9/35 anonim ***** válasza:
69%
A korábbi alkalmakkor hányszor volt orgazmusa? Minden alkalommal teszel érte? Nem lehet, hogy csak megjátszotta?
2018. máj. 1. 07:44
 10/35 anonim ***** válasza:
21%

Az összes nő ilyen.

Mikor már megvan a gyerek meg a biztos dolog unja a férjet.

De ha a férj félre jár akkor egy szemét.

Ők meg simán tartanak szeretőt.

2018. máj. 1. 08:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!