Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a feleségem elutasít szex terén úgy érzem mintha teljesen lerombolná ezzel az önbizalmamat, elveszi a kedvem mindentől és bele vagyok fásulva dolgokba, hogy lépjek túl?
hát...ha nincsen hitel meg közös vagyontárgyak,akkor keress egy másik nőt és ha tuti akkor ezt a kelletlent pattintod.
a másik megoldás,hogy adsz még esélyt a dolognak és megleped mindenfélével,viszel virágot,szóval kb újra elcsábítod és nem úgy állsz neki a kúrásnak,hogy ez bizony nekem jár.
a 3. megoldás,hogy nem tökölsz és úgy állsz oda,hogy nincs apelláta itt dugás lesz és kész.
mert az is lehet hogy pont ezt a határozott kezdeményezést a vad szenvedélyt az irányítást hiányolja azért kelletlenkedik.
nah pont ez az.
olyan helyzetet kell előidézned,hogy sakk pozícióba kerülj.
attól nedvesedik a bugyi ha elfogynak az érvek.
pont ezért is a csábítás valójában arról szól,hogy leszereled a nő összes érvét.
szerintem menj el lakásos örömlányhoz dugni,fedezd fel velük újra azt a vagány dugni szerető fickót,aki azelőtt voltál,mielőtt ez a nő megpróbált kasztrálni.
töltődj fel velük és ha sikerült visszanyerni az eredeti énedet meg fogod látni,hogy mi a hiba a jelenleginél,vagy azt,hogy nem kell a sza-rban ázni mindenáron,hanem ki lehet belőle mászni a partra is akár.
Gondolom az elején még teljesen lelkes, és odaadó volt, bevállalta a dupla mélytorkot is...
Így megy ez, tipikus eset.
Én elkezdenék gondolkodni más jövőn, ilyen nő nélkül.
Azèrt a 69%-nak elég érdekes elképzelései vannak a párkapcsolatról...
Csak én, én, én, az, hogy a másik mit akar, az le van szrva, legalábbis szerinte! Kössz, így nekem se lenne kedvem dugni!
Kérdező, lehet, hogy neked csak az a két perc kell és az elég is, hogy "kiràlyzl" legyél, a feleségednek meg kicsit több kellene annál, minthogy valaki beleürítsen, csak hogy királyul érezze magát utána!
Fordítok:ha a nejed azt érzi, csak egy lyuk, akit meg lehet dugni, az nem éppen vágyfokozó!
Nézzük a körülményeiteket:van idő dugni? Mennyi idős a gyerek? Tudtok-e kettesben lenni? Van-e egyéb stresszforrás a kapcsolatotokban(család, anyagiak stb)?
Az összes nő ilyen.
Mikor már megvan a gyerek meg a biztos dolog unja a férjet.
De ha a férj félre jár akkor egy szemét.
Ők meg simán tartanak szeretőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!