Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire "divat" manapság a házasságig várni a szexszel?
Szerintem nem divat. Hülyeségnek is tartom ugyanis ha nem megy a szex akkor nem is fog működni hosszútávon, és jön a válás....
Mondom ezt úgy hogy nem vagyok szexmániás,sőtt valamivel az átlag alatt is van a szexuális étvágyam. Mégis úgy gondolom fontos kapocs, összetartó, ha jó a szex.
F35
A hugom 38 evesen szexelt elsore a naszejszakajan ...
4 eves a kapcsolat mar van ket gyerek is
Köszönöm a válaszokat!
Sokat gondolkoztam ezen az utóbbi időben, szerintem van a dolognak előnye és hátránya is. Legalábbis nekem szimpatikus lenne egy ilyen kapcsolatban, hogy lenne lehetőségem tényleg mélyen megismerni a páromat, először a dolog lelki részére koncentrálni a testi helyett. Ha lefekszem valakivel, akkor a házasság elveszti a jelentőségét, ugyanúgy fogunk élni utána, mint előtte, csak lesz róla egy papírunk. A hátrány tényleg az, amit írtatok. Persze van, aki már alapból házasodni sem akar, rájuk ez a kérdés nem vonatkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!