Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire "divat" manapság a házasságig várni a szexszel?
#19, de igen, azert teremtette, hogy élvezd minden előnyét. Házasságban. Ha várok, akkor sem fogok lemaradni semmiről.
Ez a videó tök jó a témában.
No hiszen... Pont az ilyen álszent vallásos emberek csalják egymást fűvel-fával, csak szégyenlik nagydobra verni. Nem kell bemutatni... Tudnék mesélni én is ilyen emberekről. Csak egy példát említve: "Mélyen vallásos" csávókám ismerősöm barátosnőjét qrogatta seggbe (szigorúan seggbe) a menyasszonya mellett, mert hát a házasság ugye és várni kell... :'D
Másrészt mondhat akárki akármit, nem minden pár illik egymáshoz szexuális téren. Nem tudhatod, mibe ugrasz látatlanban. Zsákbamacska. Örülj, ha szerencséd volt és működik...
Mi nem vártunk, mégis imádjuk egymást a férjemmel és sok vallásos megirigyelné a kapcsolatunkat. Az, hogy ők bármilyen szar házasságban maradnak és még vigyorognak is mellé, köszönőviszonyban nincs egy boldog kapcsolattal...
Manapság úgy látom,egyáltalán nem divat. Nagykon sokan fűvel-fával összefeküdnek.
Én vallásos vagyok,tehát engem eleve így neveltek, (pl. az iskolában) hogy ,,nem paráználkodunk".
Én mivel egyházi gimibe jártam, sok embert (tanárokat) ismertem, akik házasságig vártam a szexel.
Mondjuk ez valóban egy nehéz kérdés.
Én mégis inkább a házasságig várás felé hajlok. De a kérdés nem egyértelmű,ugyanis abban is van valami,hogy a házasság előtt ki kéne derülnie,hogy a felek között működik-e a dolog.
Szerintem azért jó, a házasságig várás,mert így van valami ,,új" a kapcsolatban, és így tényleg igazi házasság lehet. Mert ha már ezer éve szexelnek a felek akkor igazából a házasság csak egy papír. Emellett egyetértek veled, kérdező,szóval én is annak a híve vagyok,hogy előbb ismerd meg jobban (belülrő) azt az embert, akivel össze akarsz házasodni,és aztàn jöhetnek a ,,testiségek".
Biutos sokan le fogják pontozni a válaszomat,de nekem ez a véleményem.
20/L
1. kedvesem barátjáék - 10 éve együtt, két gyerekük is van, bár a kapcsolatuk viharos anyóséknak hála
2. barátnőm, ott 3 gyerek, de már elváltak, mert a pasi kb. "erőszakoskodott" vele mindig, leszarta, hogy neki jó-e, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!