Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Tapasztalt korombeliek (25)...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tapasztalt korombeliek (25) tudnátok házassággal, gyerekkel, élettel kapcsolatban tanácsolni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szóval akkor kifejteném a történetet.

Párommal 6 éve vagyunk együtt, mindkettőnknek a másik az első.

Az elején olyan mesébe illő volt az egész, kifejezte irányomba szeretetét, stb.

Hamar összeköltöztünk, mert mennie kellett otthonról (130 kmre laktunk egymástól, tehát nem épp a szomszédba költözés esete). Még itt is minden jo volt, a gondok nem köztünk voltak, amiknpedig voltak azokat megoldottuk. Pár év után már kezdte kimutatni a hisztisebb énjét, neki mindent szabad volt, nekem semmit, ha valamit nem csináltam úgy ahogy ő gondolta akkor az volt a baj, ha meg 1 héttel később már úgy csináltam akkor az. De még mindig szerettem és imádtam!

Fontos rész:

Aztán egyszrcsak benyögte hogy ő nem érzi hogy szeretném, ezért elköltözik inkább albérletbe vahy valami, mert neki... NEKI már mennyire elege van. 2 nap után kibékültünk és egy nyugodt időszak után elterveztem a lánykérést, megvettem a gyűrűt, es vártam a lefoglalt hetvégét.

Igen ám.. dd aztán jött a mikor kerem már meg, meg biztos nem is akarom, heteken keresztül, aztán mutattam neki több képet gyűrükről, amit vettem arra azt mondta hohy meg ne vegyem, cserélhettem. De lehiggadt. Majd igent mondott. Miért kértem meg? Szerettem! Komolyan, őszintén.

Esküvő... meglepően bonyodalommentes, majd pedig babaprojekt... persze azért mert én is akartam, csak később, de bele kelett vágnunk, mert ordítozott hisztizett, veszekedett hogy biztos nem akarom, meg mire várjunk. Akartam. Terhesség. Ház, kocsi, gyerek. Sokat güriztünk sokmindenért, de itt vagyunk.

Ő mindenen stresszel, a gyerekkel ami minden vágya vopt nem foglalkozik eleget, én nem érzem hogy szeretne, a szex sem a legjobb. De nem csalom meg, a semmittevése ellenére beszálok a házimunkába mert amit más anya megcsinál azt ő nem tudja mert a gyerek 0 24es, holott passzolja le nekem amint hazaérek. De én vagyok a szar. Nem csalom meg, nem hagyom el! Miért? Szeretem! Jobban mint korábban! Nyílván elegem van és az idegösszeroppanás kerülget,nde ez van.

Ő 26 éves én 25. Köszönöm a végigolvasást és a választ!

2018. márc. 17. 22:42
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Kommunikáció-> ha változik,akkor boldogság van.

Ha nem,akkor válj el.

Vagy élhetsz így továbbra is,de nem leszel boldog.

Ezt a múltkori kérdésed alatt is leírták sokan. N

2018. márc. 17. 22:49
 2/10 anonim ***** válasza:
71%

"dd aztán jött a mikor kerem már meg, meg biztos nem is akarom, heteken keresztül"

Az első ilyennél megmondtam volna neki, hogy velem ilyet nem játszik. Ha szerinte a házasság nem arról szól, hogy egyenlő felek összekötik az életüket, hanem hogy az egyiknek kell megkérnie a másik kezét, és az az egyik én vagyok, akkor én fogom eldönteni, mikor, hogyan. Ha nem tetszik, lehet más balekot keresni.

2018. márc. 18. 00:04
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Azt kéne végiggondolnod, hogy mit szeretsz benne. El tudom képzelni, hogy vannak olyan tulajdonságai, amik miatt ezt elviseled.

De nekem inkább az a benyomásom, hogy mivel mindegyikőtöknek első kapcsolat, egyszerűen nem jöttetek rá, hogy nem illetek egymáshoz (nem volt mihez viszonyítani).

Most már van egy baba. Innentől a válás nehezebb és fájdalmasabb lenne. Én párterápiát javasolnék. Ha erre feleséged nem hajlandó, akkor csinálj egy kalkulációt, hogy válás után, jelenlegi fizetésed 80%-ával hogyan tudnál egymagad megélni. A ház mennyiért adható el, fele árából mit tudsz venni? A válás beadása előtt esetleg érdemes közeli, téged szerető ismerőstől (ideális esetben szüleidtől) megkérdezni, ők milyennek látják a te kapcsolatodat. Könnyen lehet, hogy ők is úgy látják, hogy ezzel a nővel lehetetlen együtt élni, csak nem akarták mondani, nehogy furkálódásnak érezd.

2018. márc. 18. 00:16
 4/10 anonim ***** válasza:
84%

Szóval kihisztizte a lánykérést, meg a babát is? Milyen párkapcsolat ez? És miért is hagytad?

29 éves nő vagyok, a párom pontosan tudja milyen gyűrűt szeretnék ha meg akarna kérni. De egyetlen beszélgetésünk volt erről még az elején, azóta nem. És soha nem is terelném ebbe az irányba, szívből jöjjön... mert meg akar kérni, mert úgy érzi eljött az idő. De ne azért tegye, hogy én végre befogjam.

A gyerek meg aztán mindennek a teteje... kihisztizni egy gyerekvállalást? Ami egy életre szóló felelősség?

A feleségeddel komoly bajok vannak, de azért nálad is van baj, hogy ezt te hagytad.

Én is nő vagyok, szoktam hisztizni. De tudod mi miatt? Ilyenek miatt:

"miért nem áztattad be a tányért, amiből ettél?"

"Miért nem ágyaztál be mielőtt elmentél dolgozni?"

Érzed a különbséget ugye?

Nálunk is felmerült már a gyerek téma többször is. Hol ő hozta fel, hol én.

Pont a héten javasoltam neki, hogy mi lenne ha teljesen elhagynánk a védekezést? Mire rávágta, hogy jó. És én mondtam, hogy á-á, nem dönthet erről ilyen gyorsan. Aludjon rá párat, gondolja át, mi szól ellene és mi mellette. aztán majd mesélje el mire jutott. Még csak el sem kezdtem mondani az érveimet a baba mellett. Nem akarom a szájába adni az én gondolataimat. Gondolja csak át önállóan, aztán ha megszületett a döntése, utána lehet érvelni egyik vagy másik irányba.

2018. márc. 18. 04:31
 5/10 anonim ***** válasza:
91%

Sajnos a feleséged egy hisztis, éretlen kislány, aki nem tud magával mit kezdeni. Nem azért, mert 26 éves, én is ennyi voltam, mikor terhes lettem, 25 évesen mentem férjhez, de nem viselkedtem ilyen idióta módon.

Unatkozik. Ennyi. Tipikus az a hülye pitsa (már bocsi), aki nem bír nyugton maradni, és untatja, ha minden oké, ezért kavar magának valami szart, amin aztán pattoghat. Tipikus, hogy minden rendben, de ő szakítani akar. Dehogy akart, ha akart volna, akkor meg is tette volna, de maradt. Csak téged akart kicsit felpiszkálni. De ugye ezután megint túl nagy volt a nyugalom, gyorsan kihisztizte az esküvőt, és mivel megint nem tudott magával mit kezdeni, a gyereket is. Gondolom a terhességét imádta, mert akkor a figyelem középpontjában volt, mindenki vele foglalkozott. De most itt a baba, baromi fárasztó, otthon ül, megint nem történik semmi, megint unatkozik, ezért téged baszogat. A gyerek nem azért kellett, mert vágyott rá, hanem azért, hogy történjen vele valami. Majd nemsokára elkezd csesztetni a következőért.

Rossz hírem van, ez a típus ilyen. Nem bírja, ha minden megy a maga útján, minden szép és jó, és nincs semmi izgalom, ezért kreál magának. Hülye voltál, hogy engedtél neki, mert ezzel belementél a játékába (továbbá normális ember tiszteletben tartja, hogy te még várnál a gyerekkel stb.). Nagyon megnehezíthetted a saját életedet. Lefogadom amúgy, hogy ha te nem is fogsz elválni tőle, ő nem marad majd meg melletted. Keres a hátas mögött másikat, összeszűri vele a levet (az izgalom ugye), aztán amikor tutira lesz hova tennie a seggét, lelép. Egyre figyelj, NE csinálj neki még egy gyereket, akárhigy hisztizik. Ez sajnos neked tuti bukó.

Sajnálom, hogy így jártál, te normális pasinak tűnsz.

30N

2018. márc. 18. 08:17
 6/10 anonim ***** válasza:
69%

Hát ezt sajnos te rontottad el. Mégpedig itt: " Pár év után már kezdte kimutatni a hisztisebb énjét, neki mindent szabad volt, nekem semmit"

Na ez az pont, ahol nem kellett volna folytatni semmilyen formában!

2018. márc. 18. 10:02
 7/10 anonim válasza:
51%

Kedves Kérdező!

Csak a saját tapasztalataimból tudok kiindulni, azalapján ez a véleményem:

Szerintem a kapcsolatokat nem lehet fekete fehéren megítélni, nem jól vagy rosszul működők, hanem ez időben változik, a felek is állandóan formálódnak az évek alatt. Mindig van benne, ami kevésbbé megy jól, azon dolgozni kell. Egy kapcsolatot ápolni szükséges.

Lehet tudatosan, leülni kettesben, teljesen egymásra hangolódva komoly dolgokról beszélgetni, lelkizni, mint a jó barátok kötetlenül.

Vagy lehet egymásra szánt idővel is ápolni ha nem megy annyira a kommunikáció. Olyan közös időtöltésre szánni időt, amit garantáltan élvez a pár, a család. Ahol csak egymásra figyelnek, mert nem veszi el a figyelmet a mindennapok problémái (pl ki mosogat el). Ezek a dolgok nagyon fel tudják tölteni párokat.

Szerintem 6 év alatt már sok mindenen túl vagytok. Ezért nem vagyok biztos, hogy ez nálatok még előfordulhat: hogy az gondoljátok, hogy a párotok tökéletes és elvárjátok egymástól, hogy mindig jó döntést hozzon, mindig csúcsformában teljesítsen. Ha valakit nagyon szeretünk, arról könnyű ezt képzelni.

Valószínű, hogy most egy mélyponton vagytok, de ez természetes egy kapcsolatban, hogy néha nehezebb. Jobb napokon könnyebb szemethunyni a másik hibái felett, és a jóra koncentrálni.

Én azt mondom ne add fel, nagyon kitartónak és türelmesnek tűnsz, tartsd meg ezt a jó szokásod, mutass jó példát a párodnak is, és bízz abban, hogy mindig minden változik, és ti is jó irányba változtok ahogy egyre több tapasztalatotok lesz. Ahol szeretet van, ott érdemes küzdeni.

Minden jót kívánok!

2018. márc. 18. 10:49
 8/10 A kérdező kommentje:

Soha, de tényleg soha nem kaptam még ennyi hasznos választ! Köszönöm!

Az eljegyzésre annyit, hogy én is akartam! Csak én ugyebár annak rendje módja szerint előtte titkoltam. Amikor jött a hiszti már minden el volt tervezve.

Gyerek... akartam és elmondani nem tudom mennyire örülök neki és imádom! Nem tenném meg nem történtté! Kb fél évet akartam várni, de már nem csinálnám vissza.

2018. márc. 18. 13:36
 9/10 anonim ***** válasza:
50%
Cimbora! Önkéntes jelölt vagy a +szemét férfi" kategóriában. Várj még pár évet, aztán majd elkezded észrevenni a nőket a járdán, elkezdesz online játékokkal játszani. Naphosszat fogsz gondolkozni azon, hogy vajon mások miért szexelnek, te miért nem. Aztán megfogalmazódik benned hogy regisztrálod magad egy társkeresőn, de először csak kamu profillal. Aztán ott elkezdesz cseverészni nőkkel, és kezded jól érezni magad. Érzed ahogy csökken az érzelmi nyomás. Megijedsz tőle, visszatérsz a jól megszokott igához. Eltelik egy hónap, semmivel sem jobb a helyzet. Kikövetelt dolgokkal állsz szembe, a te akaratod már réges régen sehol sincs. A jó dolgok amiket csinálsz azok természetesek, de ha kint hagyod a poharat az asztalon mát egy hetes bünti lesz a jutalmad. Nem kell sok idő és kiskutya lettél, már szólni sem mersz, mert akkor az már nagybüntit von maga után, és inkább azt már nem kockáztatod meg. Marad az esténkénti 1-2 órás számítógépezés, és elhatározod hogy újra férfi akarsz lenni. Otthon lerögzítenéd az új irányokat, határozottan lépsz fel, nagy remények, tervek stb... Előadod magad, aztán a végén egy alapos veszekedés után kivert kutyaként visszavonulót fújsz. Ekkor határozod el, félrelépsz... a többi már csak fantázia kérdése, de a női társadalom szemében te is a "szemét férfi vagy, aki megcsalja a feleségét". Hajrá barátom, dönts okosan!
2018. márc. 23. 08:49
 10/10 anonim ***** válasza:
Nőként mondom hogy nem szemét, viszont hülye hogy erre gerjed. De legalább nem hülyít senkit.
2018. okt. 26. 06:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!