Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok ember él úgy kapcsolatban, hogy nincs közöttük nemi kapcsolat?
Figyelt kérdés
Mimden válasz érdekel, minden részlet.2017. máj. 24. 22:19
1/15 anonim válasza:
Az aszexuálisok legfeljebb, vagy akik csak simán unják egymást, de túlságosan tutyimutyik, hogy továbblépjenek.
3/15 anonim válasza:
Az biztos hogy nem sok..max az aszexuálisok, vagy akik valamit palástolni akarnak egy látszatkapcsolattal (pl akik szégyellik hogy más beállítottságúak)..ja,meg a Jim szerint a világban is,van a szülőknek 3 gyerekük,de egyszer nem mutattak ágyas jelenetet..nekem ez gyanús.
4/15 anonim válasza:
Leginkább az ellaposodott, (akár több) évtizedes házasságokra jellemző, de vannak erről statisztikák is, nézz utána. Szerintem a leggyakoribb felállás inkább az, amikor van ugyan szex, de minimális, ilyen havi 1-2 max.
5/15 anonim válasza:
a havi 1 kikönyörgött annak számít?
6/15 anonim válasza:
Igen, csak erről nem illik beszélni.
7/15 anonim válasza:
Az akkor nem párkapcsolat, csak annak csúfolják. Itt most nem a 70 évesekről beszélek akiknek már nem feltétlenül működik a dolog érthető okokból, hanem fiatalabbakról.
8/15 anonim válasza:
Köztük nincs, de rendszerint az egyik fél biztosan megoldja máshol.Ez mire jó?Sosem fogom megérteni.
9/15 Interferencia válasza:
Nincs erről statisztikám, de abban biztos vagyok, hogy sokan nagyon ritkán/rossz nemi életet élnek, és nem is kéne együtt lenniük.
10/15 Diavolino44 válasza:
Szerintem is sok van! aki nem igy gondolja, annak nem volt 5-10 eves kapcsolata.. nem szunik meg csak annyira megritkul, s befasul a szex, hogy csak a kapcsolat kedveert vannak egyutt. Sajnos. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!