Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg jobban kötődik az ember ahhoz akivel az első szexuális tapasztalatait szerzi?
Nálam ez van tényleg. Gyakran jut eszembe, nagyon hosszú idő volt, mire túljutottam rajta érzelmileg. Nagyon hevesen voltam szerelmes.
Viszont ez nem jelenti azt, hogy újra akarnám vele kezdeni, ha megkeresne. Vége lett és nem véletlenül.
Az első nagy szerelem után is van élet és lehet valaki mást teljes szívedből szeretni :)
Szerintem nem... fordítva működik... nem azért nehéz elfelejteni azt, akivel először lefekszel, mert vele feküdtél le először, HANEM azért fekszel le VELE először, mert Ő az akiben ELŐSZÖR megbíztál annyira és akibe először fülig szerelmes voltál tinédzser korodban, és ez a szerelem viszonzott volt.
Szóval általában a lányok olyan pasinak adják a szűzességüket, akibe totál szerelmesek, hosszabb idő után, rákészülnek stb, és nyilván ilyen nagy szerelmet nehéz elfelejteni.
De ha egy buliban gabalyodik össze valaki elsőnek akkor nem fog hozzá kötődni semmilyen szinten.Szóval ez fordítva megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!