Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a feleségem elutasít szex terén úgy érzem mintha teljesen lerombolná ezzel az önbizalmamat, elveszi a kedvem mindentől és bele vagyok fásulva dolgokba, hogy lépjek túl?
ma 16:21
ezt mintha en irtam volna, annyira passzol ram is
"Úristen mennyi nyafogós puhapö.cs. cs... Talán ha élvezné a szexet akkor lenne hozzá kedve.. Másrészt arra gondoltatok már, hogy segítetk a gyerek körül és a háztartásbam és nem csak elvárjátok, hogy munka mellett a nő csinálja aztán mikor hulla fáradt, még pörögjön a farkatokon??"
Gyere megmutatom a puha pö*csöm, beterpesztesz és meglátod mennyire puha.. Már megbocsáss, nem kéne a férfit hetekig koplaltatni és akkor lehet élvezné ő is a szexet. Nem mellesleg végzek házimunkát, bevásárlást, a gyereket hozom/viszem iskolába (többet, mint ő) még a xaros autóját is én takarítom, illetve most már csak takarítottam, mert nem fogom. 10 év után meg nem fogok udvarolgatni, mint egy 20 éves tini. ha egy felnőtt érett nő nem tudja, hogy a szex a házasság része, azt jobb lesz lekoptatni, menjen élősködjön máson, aki ezt elviseli.
23.
Nem igazán életszerű, hogy te megteszel mindent "annak érdekében, hogy legyen szex" és mégsincs! Bàr, ha tényleg csak "annak érdekében teszel meg mindent, hogy legyen szex neked", ő meg le van szrva, akkor érthető az elutasítás!
Lennél kedves válaszolni a 9.hszben feltett kérdésekre? Nagyívben kikerülted...
Uraim, most minősítették le a párjukat prostinak. Fájdalom, hogy a szolgáltatásaik nem az önök pénztárcájára van szabva, így a havi dugás árát részletekben húzzák le....
További jó önmegtartóztató életet.
Mennyi férfi rossz az ágyban és rohadtul nem akarnak tudomást venni róla.
Hiába hozod viszed a gyerekeket(persze le a kalappal, hogy foglalkozol a gyerekeiddel..), ettől nem fogja élvezni.
Legközelebb ne szexre, csak önzetlen orálra szervezzétek be az asszonyt.
Egyik barátom most kísérte el a feleségét az utolsó útjára.
Már évek óta kihűlt a kapcsolatuk, a barátom libidója még óriási, a feleségének nulla.
Egy idő után megunta az állandó kifogást, félrekefélt, bár nem váltak el a gyerekek miatt.
Néhány hónapja kiderült, hogy az asszonynak petefészek rákja volt, ami átterjedt a hashártyára. Nem tudták megmenteni.
Isten bezárt előtte egy kaput, de nyitott egy másikat. Az élet néha ilyen kegyetlen.
Van amit nem lehet egy bókkal, vagy egy csokor virággal orvosolni.
Egészségügyi probléma is állhat a háttérben, vagy természetes öregedés.
Nekem méhrákom van. Én sem szexelek a férjemmel, egyszerüen nincs gusztusom hozzá. Saját magamtól undorodom ilyen téren, pedig az eszemmel tudom, hogy nem kellene. És ha arra gondolok, hogy kiveszik a méhem...... nem támad fel a libidóm ettől sem. A férjem ezt vagy megérti, és alkalmazkodik ehhez, vagy keres valakit, aki majd terpeszt neki ahogy az egyik úr ilyen gyönyörüen megfogalmazta. Nem tudok mit tenni.
Amúgy nem lehettek valami nagy számok az ágyban, ha az asszony ilyen könnyen lemond a veletek való együttlétről. Ezelőtt a betegség előtt bármi volt, ott voltam a férjemnek. Hogy miért? Mert olyan szinten kényeztetett, hogy alig vártam a következő alkalmat. És igen: 10-15 év után is egy nőnek az kell, hogy nőnek érezhesse magát. Most ez nálam csorbult kissé, meg is mutatkozik a nemi életünk hiányában. De a férjem nem változott, ugyanilyan gyöngéd velem, mint a betegségem előtt volt. Nem érzi úgy, hogy ùgy sem lesz semmi szex, akkor meg minek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!