Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Jó pasi kövér feleséggel? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó pasi kövér feleséggel? Mit gondoltok?

Figyelt kérdés

A feleség korábban vékony és csinos volt, később mindketten felszedtek jópár kilót, különösen a nő, amit már évek óta nem tud leadni. A szülések teljesen felborították a hormonháztartását és már 7 éve erősen túlsúlyos kb 25-30 kg plusz. Mindent megpróbált, hogy leadja ezt a felesleget, de semmi nem segített. Arcra sosem volt különösen vonzó, viszont tényleg nagyon csinos volt.

A pasi mindig is mackósabb alkat volt, viszont pár éve teljesen megváltozott, totális életmódváltás, sportol, lefogyott, évek óta tartja a súlyát. Évről évre egyre sármosabb, jóképűbb, nagyon igényes, ad magára.

A nő egész nap otthon van.

Tipikus kirakat életet élnek, utazások évente többször, beállított karácsonyi fotók, minden létező apró mozzanat megörökítve, kiposztolva, amiken nagyon látványosan megjelenik a két fél eltérő változása. A nő már legalább 2-szer akkora, mint a férfi és néhány fotón pl leggings, pulcsi kombó, tehát már az öltözködésben is mintha elkényelmesedett volna.

Egy ilyen felszínes, mindent kipakolok mentalitással hogyan férhet meg ez a különbség kettejük között?

Ráadásul a férfi nagyon sikeres a munkájában, maximalista, eléggé törtető, nem az a finomlelkületű típus. Vagyonos vállalkozó.

Szerintetek ez az egész milyen hatással lehet a házasságukra?

2024. máj. 17. 23:42
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
79%
Én sem értem amikor extrém súly és korkülönbség van a párok között, de biztos más a fókusz a kapcsolatukban, nem ez a két tulajdonság helyeződik előtérbe. Béke.
2024. máj. 18. 09:07
 32/51 anonim ***** válasza:
38%
Nem tudnek vonzodni a ferjemhez, ha felszedne 30 kilot. O sem hozzam, ha en szednek fel ennyit. Szeretnenk, tisztelnenk egymast, csak a szexualis vonzalom mulna el. Hacsak nem betegseg az ok, nem tartok mas magyarazatot az elhizasra.
2024. máj. 18. 09:25
 33/51 anonim ***** válasza:
50%

"A szülések teljesen felborították a hormonháztartását és már 7 éve erősen túlsúlyos kb 25-30 kg plusz. Mindent megpróbált, hogy leadja ezt a felesleget, de semmi nem segített."

Azert ebben benne van, hogy nem lustasag miatt nem tudott lefogyni, nem is azert, mert ket pofara falta a csokit. De a hazassag ugye a joban-rosszbanrol szol. Masreszt meg lehet jar endokrinologushoz es rajta van azon, hogy a hormonjait rendezze, csak ugye az is ido es kitartas.

2024. máj. 18. 09:54
 34/51 anonim ***** válasza:
Persze, felugrott 30 kiló, meg azóta is endokrinológushoz jár...
2024. máj. 18. 15:54
 35/51 anonim ***** válasza:
70%
Szép is lenne ha a szerelem a súlyról vagy a bőrszínétől, nemektől függene. Nem azt mondom, hogy normális amit már ezek a nagyon pc emberek nyomnak, de azért ne 10 éves gyerekek szintjén gondolkozzunk. Más különben meg senkinek semmi köze más emberek életéhez. És meglepő, de akinek elég érdekes a saját élete az pont telibe fossa mások életét. Nemhogy még kérdéseket írogat ki róluk.
2024. máj. 18. 15:55
 36/51 anonim ***** válasza:
59%
A kérdésre válaszolva én azon gondolkozom, a feleség miért nem tette oda magát, miért nem sportolt, diétázott, járt beavatkozások rá, ha egyszer van pénzük? Elismerem, betegséggel nehezebb, de a totális széthullásra, a zabáló, mozgás nélküli életmódra nem lehet kifogás.
2024. máj. 18. 16:22
 37/51 anonim ***** válasza:
Előző voltam, még azt is gondom, hogy a pasi lehet, hogy nem fogja keresni a félrelépés lehetőségét, de valószínűleg sok nő fog rámozdulni, főleg, ha látják, hogy milyen a felesége, és lehet, hogy lesz olyan alkalom, amikor meginog vagy ki is használja a lehetőséget.
2024. máj. 18. 16:28
 38/51 A kérdező kommentje:

36, válaszolnék a kérdéseidre de te is csak oltogatsz, hogy minek foglalkozok mások életével. Mindenesetre tényleg érdekes pl a szavazások állása, hogy a jelentős többség szerint a végsőkig kitart mellette így is, mikor 100-szor leírtam, hogy egy elképesztően felszínes párról van szó, kőgazdag férjjel, aki borzasztóan kritikus másokkal, maximalista, magán a legkisebb kiálló hajtincs is zavarja.

Azért a hozzászólások nagy része úgy látom árnyaltabb ennél. Kíváncsi vagyok, hogy a szavazások állása is csak az oltás része lenne felém, vagy tényleg így gondolják.

2024. máj. 18. 16:34
 39/51 anonim ***** válasza:
Kérdező, nincs szövegértésed. Egyáltalán nem oltogattalak, az a kérdésem, hogy az ismerősöd, a felszínes nő miért nem sportolt, diétázott? Ez csak akkor érinthet érzékenyen, ha te vagy az a nő... (tehát magadról írtad ki a kérdést) arról meg végképp nem írtam, hogy minek foglalkozol mások életével, engem nem érdekel, ha ez a szórakozásod, nem is ítélem el, hiszen én is ezt csinálom, ezért vagyok fent a gyakorin.
2024. máj. 18. 16:43
 40/51 A kérdező kommentje:

Csak hogy érzékeltessem mekkora a különbség kettejük között, linkelek két celebet, akik szinte megszólalásig ugyanígy néznek ki.

Férfi:

[link]

Nő: [link]

2024. máj. 18. 16:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!