Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogy viselnétek, ha a férjetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy viselnétek, ha a férjetek állandóan felmondana munkahelyeken a semmire?

Figyelt kérdés

Az elmúlt 6 évben a férjem nem talál egy hosszútávú munkát. Nem keres rosszul magyar átlaghoz képest nagyon is jól, de nem tudja már a hajtást elviselni. Persze nem merem mondani neki, hogy ne mondjon fel ameddig nincs más kilátasban. Olyankor az jön, hogy engem hibáztat, mert az én keresetemből nem tudunk megélni (magyar átlag nettó 300 ezer), nem nézi semmibe a munkámat, a fizetésemet. Ha sikerül az ő fizetéséből megtakarítanunk, sokat felélünk belőle, ha nincs munkája akár 1 évig.

Belegajdulok, hogy ismét felmondott egy munkahelyen (a semmire)amiről más csak álmodozna (nettó 600 ezer, plusz kafatéria), a büdös életben mindig csak albérletben fogunk élni.

Az elmúlt 6 év alatt, amíg én egy munkahelyen dolgozok, neki 8 munkahelye volt, úgy, hogy munkanélküli is volt. Csodàlkozik, hogy 30asok már a vezetői.

2023. dec. 16. 18:47
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/77 anonim ***** válasza:
100%
#70 Akkor legyen pénzügyes, az is van 😅(minkettő msc)
2023. dec. 18. 20:55
 72/77 anonim ***** válasza:
0%
71. Maximum a kuplerajba wc pucolo vagy kotonosztogato. Vagy felszopo
2023. dec. 18. 21:05
 73/77 anonim ***** válasza:
100%
Én egy ilyennel 1 percig se lennék együtt. Felelőtlen lusta here.
2023. dec. 19. 21:05
 74/77 anonim ***** válasza:
100%

50, a "természettel harmóniában élés" nem annyira romantikus ám, mint ahogyan képzeled. Hanem gyakorlatilag mindennapos küzdés az életben maradásért.

Teljesen mindegy, hogy azért kell esőben-hidegben-hőségben fát vágnod, mert tudod, hogy ha nem csinálod meg, akkor nem lesz mivel fűteni, és megfagysz, vagy azért, mert ez a munkád egy tüzépen, hogy fát vágsz.

A paradicsomot is teljesen mindegy, hogy azért kapálod 40 fokban egész nap, mert napszámos vagy, vagy azért, mert tudod, hogy ha most nem kapálod meg, akkor nem lesz paradicsom, és éhen halsz.

Ugyanolyan küzdés a természettel harmóniában élni, mint dolgozni.

2023. dec. 23. 16:13
 75/77 anonim ***** válasza:
48%

74.

Ja, most annyi változott, hogy gagyi műanyag és fém tárgyakkal vesszük körbe magunkat, de ugyanúgy küzdés-szenvedés az élet, mint régen.

Talán a viktoriánus kor volt az egyetlen, amikor még szép fa tárgyak voltak, de már nagyjából alakuló komfort.

2023. dec. 23. 16:15
 76/77 anonim ***** válasza:
100%

#75 Meg azzal, hogy nem halsz meg 50 évesen, nekem 8 dédszülőmből 4 vagy 5 halt meg, mire a gyereke 10 éves lett, pedig ők ilyen 18-20 éves kor körül házasodtak.

(És amúgy “jó a genetikánk”, 3 nagyszülőm 90+ éves kort élt meg, egy 83 évesen halt meg. )

De kezdhetnéd azzal a természettel harmóniában élést, hogy veszel egy nyaralót és gondozod két-három évig.

2023. dec. 23. 17:46
 77/77 anonim ***** válasza:
0%

76.

Csak kismillió betegséget szopsz be, a legtöbb ember pl. függő. Alkohol, nyugtató, cigi, kávé, internet, finomított cukor, édesség. Egy napot nem bír ki a többség nélküle, pedig egyik sem kell.

2023. dec. 23. 17:49
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!