Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogy viselnétek, ha a férjetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy viselnétek, ha a férjetek állandóan felmondana munkahelyeken a semmire?

Figyelt kérdés

Az elmúlt 6 évben a férjem nem talál egy hosszútávú munkát. Nem keres rosszul magyar átlaghoz képest nagyon is jól, de nem tudja már a hajtást elviselni. Persze nem merem mondani neki, hogy ne mondjon fel ameddig nincs más kilátasban. Olyankor az jön, hogy engem hibáztat, mert az én keresetemből nem tudunk megélni (magyar átlag nettó 300 ezer), nem nézi semmibe a munkámat, a fizetésemet. Ha sikerül az ő fizetéséből megtakarítanunk, sokat felélünk belőle, ha nincs munkája akár 1 évig.

Belegajdulok, hogy ismét felmondott egy munkahelyen (a semmire)amiről más csak álmodozna (nettó 600 ezer, plusz kafatéria), a büdös életben mindig csak albérletben fogunk élni.

Az elmúlt 6 év alatt, amíg én egy munkahelyen dolgozok, neki 8 munkahelye volt, úgy, hogy munkanélküli is volt. Csodàlkozik, hogy 30asok már a vezetői.

2023. dec. 16. 18:47
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/77 anonim ***** válasza:
94%

Szeretnélek felvilágosítani róla, hogy ez egy fórum. Ha nem szeretnél fórunozni, akkor zárd be a böngészőt. Ha pedig szeretnél, akkor vedd tudomásul, hogy ennek itt pont az a lényege, hogy az emberek elmondják a véleményüket.

Bár mondjuk aki ennyit nem ért, az nem csoda, hogy egyik munkahelyről a másikra jár. :D Gondolom nem vagy a legélesebb kés a fiókban.

2023. dec. 18. 16:40
 62/77 anonim ***** válasza:
0%
Tőled élesebb, mert nekem nem fáj az, hogy ki hogyan él. 🤣 Nyilván nem fogom hagyni magam, szóval elbeszélgethetünk itt egész nap. Várom a reakciódat kisapám. 🤣
2023. dec. 18. 16:46
 63/77 anonim ***** válasza:
78%

Na, de legalább azt sikerült a kőkemény fejedbe verni, hogy egy fórumon vagy. Ez is valami. :D

Kicsit lassú a felfogásod, de látom nem vagy menthetetlen. Viszont nem én fogok edukálni egy ilyen szerencsétlent, ebben is biztos lehetsz.

2023. dec. 18. 16:52
 64/77 anonim ***** válasza:
6%
63. Neked amugy marhara nem mindegy ki hogy el? Dolgozik? Attol mert te vallalod a rabszolgasagot az a te dolgod. Masok felett nincs jogod itelkezni mert nem vagy te senki csak egy budos proli. Mindenki maganak alakitja az eletet. Ha valaki rbancok futtatasabol el akkor abbol el. Ha valaki kuplerajt mukodtet akkor abbol. Neked ebbol semmi hatranyod nem szarmazik. Ha neked ugy jo dolgozz es alj rabszolganak.
2023. dec. 18. 17:35
 65/77 anonim ***** válasza:
17%
#63 édes anyád a szerencsétlen. 🤣 🤣
2023. dec. 18. 17:39
 66/77 anonim ***** válasza:
18%
63 bocs nem neked szolt hanem a 65 nek:)
2023. dec. 18. 17:57
 67/77 anonim ***** válasza:
100%
#64 Dehogynem mindegy, hogy hogyan élsz. Mindaddig, amíg nem állítod be követendő példának vagy normálisnak. Akkor viszont én is elmondhatom, hogy ezt a hozzáállást nagyon gáznak tartom.
2023. dec. 18. 19:21
 68/77 anonim ***** válasza:
0%
67. En meg azt tartom gaznak hogy felkelsz szare hugye dolgozni. En a farkamrol a bort nem huzom fel annyier amennyier te rabszolgaskodsz
2023. dec. 18. 19:32
 69/77 anonim ***** válasza:
100%
#68 Ok, ha te megteheted, akkor gratulálok hozzá. Nekem azért ITsként szerintem nincs rossz dolgom.
2023. dec. 18. 20:28
 70/77 anonim ***** válasza:
9%
Itt mindenki IT-s orvos, 5 diplomaval. Hagyjuk mar a meset kerlek.
2023. dec. 18. 20:48
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!