Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogy viselnétek, ha a férjetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy viselnétek, ha a férjetek állandóan felmondana munkahelyeken a semmire?

Figyelt kérdés

Az elmúlt 6 évben a férjem nem talál egy hosszútávú munkát. Nem keres rosszul magyar átlaghoz képest nagyon is jól, de nem tudja már a hajtást elviselni. Persze nem merem mondani neki, hogy ne mondjon fel ameddig nincs más kilátasban. Olyankor az jön, hogy engem hibáztat, mert az én keresetemből nem tudunk megélni (magyar átlag nettó 300 ezer), nem nézi semmibe a munkámat, a fizetésemet. Ha sikerül az ő fizetéséből megtakarítanunk, sokat felélünk belőle, ha nincs munkája akár 1 évig.

Belegajdulok, hogy ismét felmondott egy munkahelyen (a semmire)amiről más csak álmodozna (nettó 600 ezer, plusz kafatéria), a büdös életben mindig csak albérletben fogunk élni.

Az elmúlt 6 év alatt, amíg én egy munkahelyen dolgozok, neki 8 munkahelye volt, úgy, hogy munkanélküli is volt. Csodàlkozik, hogy 30asok már a vezetői.

2023. dec. 16. 18:47
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/77 A kérdező kommentje:
Nincs azzal gond, hogy azt kell megtalálni, ami boldoggá teszi. Az a baj, hogy a semmire mond fel, és hogy Magyarországon élünk, ahol bizonytalan munka mellett is holnap.
2023. dec. 16. 19:19
 12/77 anonim ***** válasza:
100%
Beszélgetni szoktatok, vagy figyelembe se vesz téged? Ha az utóbbi mit keressel még mellette?
2023. dec. 16. 19:22
 13/77 A kérdező kommentje:
Amikor megszerettem voltak tervei, álmai (2 diplomája van, amit nem írok le miből, mert nehogy magára ismerje), életvidám volt. Ahogy telnek az évek, befelé fordul, ha gond van egy munkahelyen, inkább ő felmond, nem visel már el mindent. Nekem a szüleim azt tanították, hogy ha nem jó egy munkahelyen, mindig a biztos másikra mondja fel. Van egy kicsi gyerekünk, azt gondolom, hogy felelőtlenség otthagyni egy munkahelyet, ilyen bizonytalan magyar gazdasági helyzetben.
2023. dec. 16. 19:28
 14/77 anonim ***** válasza:
21%
Mégegyszer megkérdezem hogy akkor minek vagy vele? Azért, mert egyedül még rosszabb lenne, ugye?
2023. dec. 16. 19:33
 15/77 A kérdező kommentje:

14-nek,

Csak a jó emlékek, megszokás miatt őszintén szólva.

2023. dec. 16. 19:35
 16/77 anonim ***** válasza:
71%
13. Van az a pont, amikor az ember mar annyira utal egy munkat hogy mar semmi se erdekli, azse hogy nincs masik, csak mar onnan el minel hamarabb. Hidd el.. Nalam is volt
2023. dec. 16. 19:36
 17/77 anonim ***** válasza:
97%
El kéne dönteni, hogy megéri-e vele maradni.
2023. dec. 16. 19:37
 18/77 anonim ***** válasza:
21%

Az a baj, hogy nem írod le, mi baja van ezekkel a munkahelyekkel.

Felmondott egy munkahelyen, amiről más csak álmodozna, mert nettó 600e Ft a fizetése?

Nos, van az a munkahelyi légkör, munkakörülmények stb. ami miatt én is felmondanék. Vagy ha pl. arra akarnának rákényszeríteni, hogy jogtalanságot kövessek el más kárára, amiért persze majd én tartom a hátamat, ha az illető nem nyugszik bele.

Az egy másik kérdés, hogy akkor a következő munkahelyet nem úgy kell keresni, hogy mennyi lesz a fizetés, hanem, hogy mennyire tudok normális légkörben, jogszerű és emberséges viszonyok között dolgozni.

Emellett még két megjegyzésem van:

- Teljesen jogos volt az az észrevétel, hogy akkor végezd el te is azt, amit ő tud, és keress te annyit, mint most ő. Ha te ezeken a munkahelyeken kitartóbb leszel, akkor verheted nála a palávert.

- Albérletbe hülyeség volt gyereket szülni. Még akkor is ezt mondanám, ha a férjed nem ilyen lenne.

2023. dec. 16. 19:39
 19/77 A kérdező kommentje:

16-nak,

Csak ez a pont 6 év alatt 8x fordult elő.

2023. dec. 16. 19:40
 20/77 anonim ***** válasza:
18%

"Ha sikerül az ő fizetéséből megtakarítanunk, sokat felélünk belőle, ha nincs munkája akár 1 évig."

Ha van egy évi tartalékotok az ő fizetéséből, akkor hadd döntse már el, hogy mikor és mennyit szeretne egy rossz nagy hajtás után pihenni.

2023. dec. 16. 20:06
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!